Philips 24phh4000

Cumpararea unui televizor nou poate sa fie o problema mare pentru multi oameni in ziua de azi, pentru ca ofertele sunt foarte cuprinzatoare si diversificate. Fie ca verifici oferta dintr-un magazin fizic sau din unul online, vei descoperi sute de modele, de promotii, de elemente pro si contra care sa te convinga sa alegi un anumit model in fata altuia. Insa, ai face sigur alegerea potrivita? Tinand cont de faptul ca televizorul este un tip de aparat electronic de investitie lunga si ca vei petrece mult timp in fata sa, butonand pentru a gasi ceva de vazut, mai bine este sa-ti cumperi un model bun, de calitate, precum Philips 24phh4000 (Vezi oferta AICI).

Philips 24phh4000

Despre Philips 24phh4000

De aceea, asa cum am spus si mai sus, o idee buna este un televizor LED Philips 24PHH4000. Modelul prezinta o serie de avantaje care il fac sa castige teren in fata competitiei de la alte modele, inclusiv dimensiunile foarte atractive de 560 x 336 x 35 milimetri (W x H x D) fara stand si 560 x 344 x 112 milimetri (W x H x D) cu stand, dar si greutatea foarte redusa, de doar 3,2 kilograme.

Philips 24phh4000
Televizor LED Philips, 60 cm, 24PHH4000, HD

Acest televizor Philips 24PHH4000 are si o serie de caracteristici speciale, ca Pause TV, USB Recording, Home Button, One – Stop, Teletext de 1000 de pagini si EPG.

Philips 24phh4000 lateral

Chiar daca nu este Smart TV, poti utiliza acest televizor LED Philips 24PHH4000 in loc de monitor pentru PC, multumita unui conector VGA. Astfel, nu va trebui decat sa conectezi PC-ul ori laptopul la acest televizor LED Philips 24PHH4000 si sa te bucuri de tot continutul tau preferat.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Gratie Digital Crystal Clear, ai parte de 69 de miliarde de culori si de un contrast dinamic incredibil, de 500000: 1, ceea ce rezulta intr-o calitate superioara de imagine. Toate imaginile afisate pe acest televizor LED Philips 24PHH4000 sunt clare, culorile fiind mai naturale si fara sa consume foarte multa energie, multumita tehnologiei LED incorporate.

O alta functie importanta a acestui model de televizor LED este si Perfect Motion Rate, pe scurt, PMR, de 100 Hz, care poate imbunatati reproducerea de miscari, fiind create imagini mult mai vibrante, pline de culoare si de o calitate superioara. Acest standard PMR al modelului de televizor LED Philips 24PHH4000 imbina tehnologii noi pentru procesarea imaginilor pentru a oferi o claritate superioara si rara pentru miscare.

Poti sa conectezi un aparat de fotografiat digital, un stick USB ori alte tipuri de dispozitive multimedia la modelul de televizor ca sa te bucuri de filmele, fotografiile sau muzica ta direct pe acest ecran mare, fara sa te mai chinuiesti sa observi detaliile pe un laptop sau pe o tableta.

Multumita unui conector VGA, poti utiliza acest televizor LED Philips 24PHH4000 ca monitor pentru un PC. Pentru a face acest lucru, trebuie sa iti conectezi computerul (ori laptopul) la modelul de televizor LED Philips 24PHH4000, iar toate activitatile derulate vor putea fi derulate apoi aici.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Investeste in acest televizor LED Philips 24PHH4000 si ajuta-ti familia sa paseasca in secolul tehnologiei. In acest moment pretul este redus cu 200 lei iar transportul este gratuit.

8 Total Score
Philips 24phh4000 imagini deosebite la un pret de exceptie

Televizor LED Philips 24phh4000, un model care nu trebuie sa lipseasca din casa ta. Diagonala acceptabila, usor de montat atat in leaving, cat si in dormitor. Multiple imbunatatiri pentru un televizor la asa un pret.

PROS
  • Poate fi folosit ca si monitor
  • Calitate superioara de imagine.
CONS
  • Sunet cam slab
Add your review
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply