Panasonic TX-40DX600E : o viata plina de culoare

Panasonic TX 40DX600E vedere fataToate se intampla azi mai repede ca altadata. Traim la turatie foarte ridicata si din aceasta cauza de cele mai multe ori, cel putin in zilele lucratoare, ne-am bucura daca am putea petrece timpul liber acasa. De fapt chiar o facem, iar posibilitatile de relaxare sunt multe si variate, insa cea mai populara forma de destindere ramane vizionarea la televizor a emisiunilor preferate.

Despre Panasonic TX 40DX600E

In aceasta idee, fiecare dintre noi gandeste sa-si ofere cea mai buna experienta de acest fel. Este un deziderat, pe care adeseori il atingem, trecand prin momente dificile. Pentru ca nu-i usor sa alegi, cand producatorii te intampina cu o oferta variata si stufoasa. Un brand care atrage din prima, dat fiind renumele sau, este Panasonic, iar dintre modelele lor pe acest sector de piata, remarcam televizorul Panasonic TX 40DX600E din gama 2016.

Panasonic TX-40DX600E
Televizor LED Smart Panasonic, 100 cm, TX-40DX600E, 4K Ultra HD

Panasonic TX 40DX600E vedere inclinata

Cu un aspect deosebit de atractiv, tehnologiile de varf folosite, performantele uimitoare, televizorul Panasonic TX 40DX600E isi face loc usor in topul preferintelor cumparatorilor. De dimensiuni relativ mari 904 x 573 x 364 mm cu stand, diagonala de 100 cm, modelul se potriveste foarte bine incaperilor mai spatioase – living ori bucatarie -, oferind o imagine de calitate superioara si vizibilitate din orice unghi. Foarte plat, cu o rama extrem de subtire, asezat pe doua picioruse discrete in loc de clasicul stand, intr-un cuvant, cu un design ultramodern, el aduce un plus de eleganta in caminul clientilor. Televizorul Panasonic TX 40DX600E vine dotat si cu o telecomanda.

Inteligenta si imagini de cristal

Televizorul Panasonic TX 40DX600E este un Smart, deci permite navigarea pe internet, are o serie de functii foarte utile si dispune de o serie de aplicatii preinstalate. Mai mult, ofera clientilor posibilitatea de a instala aplicatii noi. Toate acestea datorita faptului ca este dotat cu placa de retea pentru conectare la internet, cu un procesor, cu un hard disk propriu pe care sunt stocate toate aplicatiile si cu un sistem de operare. Deci, mai simplu spus, clientii pot vizualiza continut online, pot instala aplicatii si se pot conecta la retelele de socializare, fara a avea nevoie de echipamente suplimentare.

Modelul, este dotat cu Player multimedia integrat. Asadar, permite vizionarea filmelor, a fotografiilor si ascultarea muzicii de pe un suport extern, contribuind la confortul clientilor.

Sistemul audio al televizorului Panasonic TX 40DX600E este de tip Stereo, furnizand un sunet puternic de 2 x 10 W si clar. In privinta imaginilor, televizorul ofera o claritate deosebita – sunt redate cele mai mici detalii – si culori foarte vii. Faptul ca este un Ultra HD 4K, cu o rezolutie de 3840 x 2160 pixeli, reprezinta garantia unei experiente vizuale de exceptie.

Conexiunile se fac prin LAN, Wi-Fi, Slot CI+.

Rezumand, televizorul Panasonic TX 40DX600E, poate fi alegerea clientilor cu un nivel mare de asteptari si nu numai datorita brandului din spatele lui, ci in special datorita caracteristicilor sale deosebite, tehnologiei de ultima ora si functiilor foarte utile. Nu sunt de neglijat performantele de imagine si sunet, de exceptie, si nu in ultimul rand raportul calitate/pret bun. Daca amintim si design-ul de inalta clasa, putem afirma ca modelul acesta poate obtine o nota mare in catalogul clientilor.

9.5 Total Score
Panasonic TX-40DX600E

Televizor LED Smart Panasonic, 100 cm, TX-40DX600E, 4K Ultra HD: Un televizor, pentru o viata plina de culoare. Dimensiuni relativ mari(904 x 573 x 364mm cu stand), Player multimedia integrat.

PROS
  • Claritate foarte buna
  • Diagonala mare
Add your review
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply