LG 32LH570U: un televizor de top

LG 32LH570U
Televizor LED Smart LG, 80 cm, 32LH570U, HD
LG 32LH570U vedere fataElectronicele si electrocasnicele sunt cele mai des achizitionate produse, dupa mancare. Nevoia de hrana este primara pentru fiecare dintre noi, insa nu este suficient numai atat. Pentru ca o locuinta sa fie cat mai primitoare si cat mai atractiva este nevoie de fiecare data de electrocasnice care sa ne ajute sa redecoram spatiile interioare. Doamnele sunt cele care simt, de nenumarate ori, nevoia de a schimba designul, astfel ca se poate incepe cu achizitionarea unui model nou de televizor. Va vom prezenta in continuare beneficiile televizorului LED Smart LG 32LH570U care este unul dintre cele mai apreciate modele de pe piata.

Despre LG 32LH570U

Suntem atrasi de ceea ce este frumos, nou, elegant si de calitate. Mai tot timpul suntem tentati sa achizitionam produse care au un aspect diferit si un design special. Televizorul LED Smart LG 32LH570U ne impresioneaza datorita diagonalei ecranului de 80 cm, ceea ce face posibila o vizualizare cat mai clara si atractiva. Un alt criteriu important legat de aspect il reprezinta culoarea televizorului, care este una destul de discreta: gri inchis.

LG 32LH570U vedere inclinata

Daca nu v-am convins inca asupra aspectului televizorului LED Smart LG 32LH570U, nu este timpul pierdut. Va puteti face o imagine mult mai clara despre acesta, daca aflati si ce dimensiuni are: in cazul modelelor fara stand dimensiunea este de 734 x 438 x 71 mm, iar pentru televizoarele LED Smart LG 32LH570U cu stand este de 734 x 474 x 172 mm.

Functii de inalta performanta pentru televizorul LED Smart LG 32LH570U

Calitatile unui bun televizor sunt date de functiile pe care acesta le are in dotare. Drept urmare, LED Smart LG 32LH570U poate fi considerat unul dintre cele mai bune si performante modele de televizoare, asta datorita procesorului sau de tipul Dual Core, care il ajuta sa functioneze la viteze mari, dar si a celorlalte functii importante, cum ar fi cele pentru sunet: Virtual Surround Plus, Clear Voice III, Sound Mode, DTS si Optical Sound Sync. Bineinteles, sunetul este la fel de important precum este calitatea imaginii.

Televizorul LED Smart LG 32LH570U nu se caracterizeaza insa doar prin aceste functii. El are in dotare mult mai multe, care il fac sa fie un model foarte cautat si apreciat. Va spunem asadar, ca va permite sa conectati rapid si eficient orice tip de gadget, datorita porturilor de tip USB si HDMI de care dispune. Astfel ca, tot ceea ce ruleaza pe tableta, telefon sau laptop, poate sa fie urmarit cu usurinta chiar si pe televizor. Printre celelalte avantaje ale televizorului LED Smart LG 32LH570U amintim si player-ul multimedia pe care il are integrat.

Astfel, locuinta dumneavoastra se transforma instantaneu, in momentul in care veti monta televizorul LED Smart LG 32LH570U, care va deveni in scurt timp prietenul de nadejde si, in acelasi timp cel mai utilizat electrocasnic din locuinta dumneavoastra. Asadar, nu ratati ocazia de a intra in posesia televizorului care are functii de ultima generatie, cum ar fi Picture Wizard III, ce va permit sa adaugati diverse elemente de culoare imaginii pe care o urmariti. Totodata, profitati si de pretul avantajos al acestui dispozitiv.

8.5 Total Score
LG 32LH570U

LG 32LH570U LED Smart - acesta este modelul cu care cei de la LG vor sa ne impresioneze. Detalii fine, de calitate si functii multiple, acestea sunt caracteristici care tin acest model in topul vanzarilor.

PROS
  • Diagonala 80 cm, ideal ca si monitor
  • Rezolutie HD
  • Procesor Dual Core
CONS
  • Nimic