Vortex LEDV‐32CK600

Vortex LEDV‐32CK600 (doar acum la reducere) este o optiune foarte buna pentru oricine cauta un televizor accesibil care sa aiba o calitate superioara. Acest model lansat in 2017 beneficiaza de dotari atractive de imagine si o conectivitate foarte buna, aducand astfel multe argumente de achizitie.

Vortex LEDV‐32CK600

Despre Vortex LEDV‐32CK600

Vortex LEDV‐32CK600 este un televizor non-smart cu diagonala de 82 cm. Televizorul are un design simplu, din plastic. Aspectul sau nu este insa unul ieftin. Fixarea pe masa se face prin picioare laterale. E posibila si fixarea pe perete, caz in care e nevoie de un suport VESA 100 x 100. Televizorul are dimensiunile de 73 x 43 x 7.5 cm si o greutate de 3.9 kg.

Vortex LEDV‐32CK600
Televizor LED Vortex, 80 cm, LEDV‐32CK600 , HD

Ecranul are diagonala de 82 cm si este foarte plat. Este de apreciat faptul ca ecranul imbina culorile pline de viata cu o claritate buna si un contrast superior. Imaginile au rezolutia de 1366 x 768 de pixeli si sunt redate la un contrast nativ de 4000 : 1. Contrastul este apoi imbunatatit folosind tehnologii pentru ajustarea automata a tonurilor de alb si negru. Contrastul dinamic face diferenta. Pentru nivelul sau de pret, Vortex LEDV‐32CK600 reda imagini de calitate foarte buna.

Tehnologie de calitate

Luminozitatea este de 180 cd/m2, iar unghiurile de vizualizare sunt de 178 de grade. Timpul de raspuns este de 20 ms. Televizorul poate fi folosit si pe post de monitor, fiind foarte usor de conectat la un PC.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Optiunile pentru reglarea setarilor de imagine sunt variate, asa ca vei putea sa obtii imagini cu luminozitate, contrast si culori potrivite cu preferintele tale.

Port-uri numeroase

Posibilitatile de conectare la alte dispozitive sunt extinse. Ai la dispozitie pentru aceasta 3 port-uri HDMI, 1 port USB, 1 port Scart, 1 port de PC si 1 port de component. Vei putea reda continut de pe playere DVD sau Blu-Ray, PC-uri, stick-uri, HDD-uri externe, console de joc etc. De asemenea, televizorul are tuner digital si slot CI+ si poate receptiona canale digitale fara un decodor extern.

Televizorul poate inregistra emisiuni si continut video pana la 10 ore. Modelul permite inregistrarea direct pe un stick. Poti fi sigur ca nu mai pierzi emisiuni, seriale sau meciuri.

Sistemul audio are o putere de 10 W. Acesta are o claritate buna si un volum decent, fara a iesi insa in evidenta in mod deosebit. In cazul in care vrei un volum mai puternic, poti cumpara un set extern de boxe sau un sistem audio.

Interfata si meniul sunt foarte simple. Acelasi lucru il putem spune si despre telecomanda. Vei putea astfel sa te obisnuiesti foarte repede cu televizorul si cu setarile. Vei putea instala rapid programele, face ajustari ale setarilor de imagine si reda continut din diverse surse.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Vortex LEDV‐32CK600  este un televizor cu raport calitate-pret foarte bun. Fata de alte modele din categoria sa de pret, televizorul reda imagini superioare. Acesta are de asemenea suficiente port-uri pentru conectarea la mai multe surse externe concomitent. Pachetul de dotari mai include si functia utila de inregistrare. Televizorul este cu siguranta o optiune perfecta pentru cine cauta solutii foarte accesibile.

8.5 Total Score
Vortex LEDV‐32CK600: televizorul ultra accesibil de 80 cm

Vortex LEDV‐32CK600 - Imagine superioara pentru categoria din care face parte

PROS
  • Pretul accesibil
CONS
  • Imaginea si sunetul sunt destul de slabute
Add your review

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply