Samsung 55M5512

De curand, am avut o discutie cu un cunoscut care spunea ca daca nu e 4K, un televizor cu pret peste medie nu isi merita banii. Din fericire pentru multe televizoare, nu ii impartasesc opinia, cel putin nu total. Bineinteles, este normal sa iti doresti calitate la televizorul pe care il cumperi. Iar 4K este cea mai buna rezolutie din prezent si odata cu ea, nivelul de calitate al unul televizor creste. Dar in acelasi timp, nu toate televizoarele 4k prezinta acelasi nivel ridicat. In functie de pret, unele au rezolutia, dar le lipsesc alte calitati ale imaginii. Si asa, un tv full HD de calitate maxima poate sa fie mai bun ca unul 4K. Samsung 55M5512 este un astfe de aparat si merita atentia ta.(Doar acum la reducere)

Despre Samsung 55M5512

In sine, Samsung 55M5512 nu este nici pe departe un model cu adevarat premium. Dar calitate se cunoaste inca de cand te uiti la el. Are un design diferit, cu un stativ foarte bine pozitionat si cu o carcasa extrem de subtire. Daca rama subtire este o caracteristica des intalnita la mai toate televizoarele de brand mare, acestea pluseaza prin faptul ca are un ecran subtire, poate unul dintre cele mai bune dintre toate tv-urile LED. Asadar, indiferent daca il montezi in perete sau il lasi in pozitia lui clasica, nu cred ca exista sanse de a fi dezamagit de cum arata (iar materialele sunt bune, Samsung fiind o firma care se respecta, mai ales in aceasta categorie de pret).

Samsung 55M5512
Televizor LED Smart Samsung, 138 cm, 55M5512, Full HD

Samsung 55M5512 are o diagonala de 138 cm. Nu este asadar, un televizor pe care sa nu ai unde sa il montezi. De fapt, ii poti gasi relativ usor loc in orice casa de marime decenta (poate mai putin intr-o garsoniera fara spatiu) si acesta este un avantaj important. Nu doar ca pretul este unul relativ accesibil, dar aparatul in sine este unul pe care il pot folosi foarte multi oameni (spre deosebire de un model de 160-170 cm).

Despre Samsung 55M5512

Samsung 55M5512 poate ajunge la performante vizuale excelente, desi e doar full HD

Citeste si despre Televizoare Samsung

Unele televizoare mai ieftine au trecut si ele la rezolutia 4K, dar nu au reusit sa adapteze si alte tehnologii care imbunatatesc imaginea. Asadar, desi au o rezolutie foarte buna, ceea ce vezi pe ecran nu este chiar la nivel premium.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Un model ca Samsung 55M5512 sta invers. Are o rezolutie mai mica, dar multe sisteme care il ajuta sa depaseasca asa zisa problema. Local dimming pro ofera cea mai mare contributie, pentru ca asa ecranul va fi iluminat in functie de imagini, iar contrastul va deveni mai bun. Culorile sunt si ele pe masura, asa ca performantele sunt unele despre care se poate vorbi doar in termeni laudativi (asta daca nu vrei calitate maxima, caz in care merita sa iti cumperi un QLED de la acelasi brand).

Sunetul este si el decent. Ca la orice televizor, cred ca se poate si mai bine, dar la ecranul subtire pe care il are Samsung 55M5512 (combinat si cu pretul), acesta ar fi nivelul maxim posibil in aceste conditii. Totusi, lucrurile se pot rezolva daca vrei sa cumperi un soundbar sau un sistem audio, caz in care nu vor mai fi probleme cu volumul.

Citeste si despre Televizoare LG

Fiind un tv din 2017, Samsung 55M5512 se bucura si de un sistem de operare Tizen 2, unul complet, cu multe aplicatii si mai simplu de folosit. Samsung au imbunatatit mult sistemul de operare si acest lucur se vede.

Daca la un tv ieftin, dar 4K, sistemul de operare este de regula unul de baza, aici totul este mai complex si functioneaza ca la carte. Iar daca nici asa nu poti gasi toate filmele pe care le vrei, un stick sau un Blue Ray iti vor sta mereu la dispozitie prin porturile USB si HDMI.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile

Concluzii

In cele din urma, depinde ce preferi. Chiar si 4k, unele dintre televizoarele de la firmele mici pot fi mai ieftine decat acesta (dar au si diagonala inferioare). Insa Samsung 55M5512 pluseaza printr-o constructie mai solida, un sistem smart mult superior si, in unele conditii, o imagine mai apropiata de ceea ce vedem la aparatele premium in privinta culorii si a contrastelor. Asa ca nu pot spune ca este o alegere rea. Sa nu uitam si ca vorbim despre un brand extrem de mare, iar acesta este unul dintre cele mai bune aparate full HD pe care le au.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply