Hotpoint LTF11M132C

Atat de subtila si ca design si ca sunet incat daca nu ar fi un electrocasnic indispensabil pentru dumneavoastra si bucataria dumneavoastra, masina de spalat vase incorporabila Hotpoint LTF11M132C ar trece neobservata. Cu o latime de doar 60 cm, acestui electrocasnic i se poate gasi usor un loc in bucatarie chiar si fara sa redecorati, mai ales ca design-ul minimalist o fac sa se integreze perfect in orice decor.(Doar acum la reducere)

Despre Hotpoint LTF11M132C

Conceputa special pentru vasele la care tineti cel mai mult si pe care obisnuiati sa le spalati cu meticulozitate, functia Delicate este cea pe care trebuie sa o folositi atunci cand vreti sa curati farfuriile, paharele si tacamurile special. Datorita acestei functii, vasele vor ramane ca noi pentru mult timp.

Hotpoint LTF11M132C
Masina de spalat vase incorporabila Hotpoint LTF11M132C, 14 Seturi, 11 Programe, Clasa A+++, 60 cm

Datorita faptului ca masina de spalat vase incorporabila Hotpoint LTF11M132C este o masina foarte silentioasa, o puteti folosi oricand fara sa va ingrijorati ca ati deranja pe cineva din cauza zgomotul produs de aceasta. Pe langa acest avantaj, multitudinea programelor de care dispune va poate fi de folos, caci sunt programe de la 15 minute la 3:30, ramand la latitudinea dumneavoastra daca vreti sau nu sa adaugati functii precum extra-uscare sau timp mai scurt pentru fiecare ciclu.

Despre Hotpoint LTF11M132C

Spalare, uscare si din nou pe masa

Citeste si despre Beko DIS26010

Pentru ca este mai spatioasa, avand o capacitate de 14 seturi -suportii putand fi pliati cu usurinta pentru a face loc vaselor mai mari, ca de exemplu oale si tigai- masina de spalat vase incorporabila Hotpoint LTF11M123C este destul de incapatoare pentru o folosi o singura spalare pentru toate vasele pe care le-ati folosit pentru o masa.

Vezi acum pret cu transport gratuit

In acest fel se reduce atat consumul de apa, cat ti consumul de energie electrica, programele de spalare fiind si ele destul de scurte si eficiente.

Este estimate un consum anual de energie de pana la 237 de kW si 2520 l de apa, iar daca 2520 pare un numar destul de mare, consumul de apa la fiecare ciclu de spalare este estimate la 9 l, ceea ce inseamna, probabil, mai putin decat ati fi consumat alegand sa continuati sa faceti acest process in stilul traditional, manual.

Citeste si despre Beko FSE62110DX

Masina de spalat vase incorporabila Hotpoint LTF11M123C este foarte usor de manevrat chiar si fara ajutorul manualului, insa, in cazul in care intampinati dificultati, in manual veti gasi rezolvarea pentru toate probeleme pe care vi le-ar putea produce aceasta masina de spalat vase.

Datorita sistemului de uscare Extra Wind, vasele vor fi complet uscate atunci cand le veti scoate din masina de spalat vase incorporabila Hotpoint LTF11M123C. Veti scapa astfel si de stersul vaselor care nu doar ca iia foarte mult timp, dar umezeste si foarte multe prosoape.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Asadar, in cazul in care spalatul vaselor nu este intocmai activitatea preferata si sunteti constant in lipsa de timp, masina de spalat vase incorporabila Hotpoint LTF11M123C va va oferi destul timp, facandu-va sa renuntata la plictisitoare activitate de curatare a veselei in favoarea oricarei alte activitati. Nu doar ca salveaza timp, dar salveaza si apa si energie electrica, fiind un adevarat si veritabil produs clasa A+++.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply