Horizon 24HL7103H

Televizoarele nu trebuie sa aiba de fiecare data un design clasic. Daca in cazul monitoarelor putem spune ca mai gasim modele interesante, in cazul televizoarelor lucrurile sunt de obicei la fel. Design-ul pe negru si liniile elegante au devenit un standard. Din cand in cand insa, mai apar si modele care aduc o gura de aer proaspat. Asta se intampla si in cazul lui Horizon 24HL7103H (vezi AICI cel mai mic pret). Televizorul de mici dimensiuni surprinde prin design-ul foarte vesel si dotarile atractive.

Horizon 24HL7103H

Despre Horizon 24HL7103H

Horizon 24HL7103H este un televizor cu un design plin de personalitate. Culoarea si liniile sale sunt moderne, tineresti si jucause. Design-ul pe verde este cu totul aparte. Televizorul are dimensiuni reduse si este potrivit si pentru a fi folosit pe post de monitor.

Horizon 24HL7103H
Televizor LED Horizon, 61 cm, 24HL7103H, HD

Acesta va completa perfect un sistem PC si va fi totodata numai bun pentru camera copiilor. Modelul are dimensiunile de 554 x 339 x 61 mm si foloseste pentru fixare un suport cu picior dreptunghiular. Televizorul cantareste doar 4.5 kg. Televizorul poate fi fixat si pe perete. Este necesar un suport VESA 75 x 75 (care se cumpara separat) pentru acest lucru.

Horizon 24HL7103H

Ecranul are diagonala de 61 cm si este HD. Imaginile surprind prin calitatea foarte buna. Ecranul plat reda imagini pline de viata, in culorii vii si la o claritate atractiva. Acestea au rezolutia de 1366 x 768 de pixeli si o luminozitate de 200 cd/m2. Contrastul nativ este de 1000 : 1.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Pentru utilizarea pe post de monitor prinde foarte bine tehnologia CME. CME vine de la Clear Motion Engine si este o tehnologie care proceseaza imaginile in vederea imbunatatirii calitatii la redarea unor cadre in miscare. Efectul este vizibil mai ales in cazul meciurilor, filmelor de actiune sau sesiunilor de gaming. Vei vedea ca imaginile nu mai apar atat de sacadate.

Calitate generala optima

Unghiurile de vizualizare de 176 de grade mentin calitatea imaginilor indiferent de pozitia de la care este privit ecranul. Acest lucru asigura calitatea si in cazul in care televizorul este fixat pe perete (de ex. in bucatarie).

Televizorul este dotat si cu functie de inregistrare, asa ca poti salva direct pe un stick USB emisiunile sau filmele preferate. Functia de inregistrare este o dotare foarte rar intalnita la acest nivel de pret, asa ca doar de bine despre acest model.

Horizon 24HL7103H are un sunet de 5 W. Acesta nu este cel mai puternic, dar lucrurile se rezolva foarte usor cu ajutorul unui set de boxe externe, in cazul in care se simte nevoia unui volum mai mare.

Televizorul are tuner digital si slot CI, asa ca poate capta canale digitale fara a mai avea nevoie de un receiver extern. Este de ajuns un card de la distribuitorul de cablu.

Pe partea de conectori gasim 1 port USB, 1 port HDMI, 1 port Scart, 1 intrare de component si 1 intrare de PC.

Telecomanda este intuitiva si foarte usor de folosit.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Horizon 24HL7103H este un televizor foarte accesibil, ideal pentru a fi folosit si ca monitor. Imaginile sale au o calitate foarte buna, iar design-ul este vesel si inedit. In ansamblu, dotarile sunt foarte atractive prin raportare la pret.

8.5 Total Score
Horizon 24HL7103H: televizorul cu design inedit

Horizon 24HL7103H - perfect pentru cei care isi doresc un televizor pentru o camera mica ori pentru bucatarie.

PROS
  • Ideal pentru monitor
  • Calitate buna a imaginii
CONS
  • Sonor slab
Add your review

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply