Hansa ZIM436EH

Masina de spalat vase incorporabila Hansa ZIM436EH este o masina de spalat vase micuta, subtila, dar foarte bine organizata. Isi poate gasi loc oriunde in bucataria dumneavoastra fara nicio problema, iar dumneavostra veti gasi intotdeauna indeajuns loc pentru vasele dumneavoastra in interiorul masinii.(Doar acum la reducere)

Despre Hansa ZIM436EH

Rotindu-se in directii diferite pentru a oferi performante perfecte de spalare, trei brate independete (cele superioare, cele de mijloc si cele de jos) au o forma speciala care impiedica interferenta dintre fluxurile de apa si ajuta la intrebuintare intregii lor forte pentru a elimina orice urma de murdarie.

Hansa ZIM436EH
Masina de spalat vase incorporabila Hansa ZIM436EH, 10 Seturi, 6 Programe, Clasa A+, 45 cm

Se incearca minimizarea consumului de energie, astfel incat clasa de energie superioara (A+), nu este doar o garantie a facturilor mai mici la electricitate, cat si un avantaj pentru mediul inconjurator. Va puteti bucura, asadar, de eficacitatea masinii de spalat, dar si de costul mai mic al facturilor la electricitate.

Despre Hansa ZIM436EH

Programe diverse si senzori pentru orice

Citeste si despre Candy CDCP 6/E

Indicatorul electronic de sare va avertizeaza ca nivelul de sare este scazut. Acest lucru va permite sa reincarcati si sa asigurati rezultate perfecte de spalare de fiecare data. Assadar, nu trebuie sa va ingrijorati li sa verificati de fiecare data cand puneti vasele la spalat caci masina lucreaza in locul vostru.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Nu mai trebuie sa asteptati pana cand masina de spalat vase este plina pentru a incepe ciclul. Doar incarcati un cos, sau ambele la jumatate de capacitate. Bratele de pulverizare vor functiona lternative (mod secvential). Acest ciclu garanteaza economia de timp si de energie.

Acest program este ideal pentru o curatare dificila, cum ar fi cea a cratitelor, cand un program obisnuit nu este suficient. Pre-spalarea cu apa fierbinte are loc inainte de spalarea principala, iar mai tarziu exista doua cicluri de clatire cu apa fierbinte. Programul intensiv, cu o temperatura maxima si o utilizare sporita a detergentilor, asigura disparitia fara urma chiar si in cazul grasimilor groase.

Citeste si despre Star-Light FCF50GRTS

Atingerea unui rezultat perfect cu folosirea fiecarui program este posibila datorita utilizarii comprimatelor multicomponente. Prin utilizarea acestora nu este necesar sa se utilizeze suplimentar sare sau agenti de clatire.

Aceasta caracteristica garanteaza siguranta la domiciliu in cazul in care aparatul se defecteaza. Se opreste automat alimentarea cu apa, impiedicand astfel inundarea casei. Aceste sisteme moderne de uscare imbunatatesc semnificativ eficienta etapei finale a ciclului. Aburul nu se colecteaza in interior, lasand vasele perfect uscate si stralucitoare, fara pete si firmituri.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Cu sistemul Up & Down este usor si convenabil sa reglati inaltimea cosului de sus, fara a fi nevoie sa il scoateti de pe sine. Puteti chiar sa o ajustati atunci cand incarcati complet. Prin adaugarea de rafturi pliabile in cosul inferior, masina de spalat vase poate fi reglata pentru a se potrivi cu boluri, tigai si chiar tavi de copt, ajustand spatiul pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastra. Sistemul permite, de asemenea, si reglarea verticala a cosului superior, pentru a face folosirea mai convenabila a masinii de spalat vase.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply