Gorenje SB500 W

De multe ori, produsele mai ieftine pot sa reprezinte solutii la fel de bune precum cele premium, daca pretentiile cumparatorului sunt mai asezate si daca firma de la care cumperi este una serioasa. Asa ca nu ai mereu nevoie de un robot de bucatarie de clasa profesionala, mai ales atunci cand stii foarte bine ca nu ti-l permiti sau cand oricum te gandesti ca il vei folosi mai rar. Gorenje SB500 W devine, asadar, o solutie foarte buna pentru cei cu un buget mai mic, dar care isi doresc o mana de ajutor in bucatarie. E mic, eficient si ieftin, deci merita atentia ta.(vezi reducerile de AZI)

Despre Gorenje SB500 W

Din start, dupe ce deschizi pachetul, vei observa ca robotul este unul mai micut si ca nu are exagerat de multe accesorii. De fapt, le are pe cele mai utile, Gorenje SB500 W reprezentand cu bine imaginea robotului de bucatarie clasic.

Gorenje SB500 W
Robot de bucatarie Gorenje SB500 W, 500 W, bol 1 l, Alb

Este facut din destul de mult materiale plastice (unii se vor simti atacati de material, dar este totusi unul bun, pe care il intalnim deseori la modele mai ieftine), are doua pahare si cateva cutite de taiat. Aparatul cantareste un pic mai mult de trei kilograme si nici nu ocupa prea mult spatiu. Este usor de depozitat si usor de folosit, intrucat avand doar cateva butoane pentru functii si pentru treptele de putere.

Despre Gorenje SB500 W

Toaca, taie si prepara sucuri

Citeste si despre Beko FSE62110DX

In ceea ce priveste functiile, Gorenje SB500 W este un robot de bucatarie relativ complet. Singurul lucru pe care nu il face este framantatul, dar cred ca la pretul lui este de ajuns atat cat ofera. In plus, fiecare actiune este suficient de dinamica si de variata pentru a satisface.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Daca spuneam mai sus ca materialele din care este construita carcasa nu sunt unele cu adevarat senzational, cutitele fac parte dintr-o alta categorie. Otelul inoxidabil este bun, rezistent si taie asa cum trebuie.

Puterea aparatului este de 500 W, una care nu te da pe spate, dar care iti garanteaza ca el isi va face treaba. De asemenea, bolul nu este chiar cel mai mare. Are o capacitate de 1l.

Citeste si despre Aragazul Beko FSHT62111GX

Dat fiind faptul ca nu vei framanta nimic in el, este totusi ok si de ajuns pentru sucuri si alte operatiuni pe care le vei face. Nu in ultimul rand, aparatul poate sa fie folosit si ca mixer sau ca taietor de legume si fructe.

El va fi chiar util in bucatarie si cum pretul este unul scazut, e clar ca poti sa il folosesti impreuna cu alte aparate destine unor operatiuni diferite.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

In concluzie, Gorenje SB500 W este un robot de bucatarie bun, iar raportul calitate pret este unul dintre principalele avantaje. Este destinat celor care au o bucatarie mica, celor care oricum stiu ca nu gatesc prea mult, dar si celor care au un buget ceva mai mic. Dar acest lucru nu ar trebui sa va sperie, pentru ca aparatul ofera toata calitatea necesara pentru a va asigura serviciile sale timp de cativa ani buni. Depinde si de pretentii, dar cu siguranta sunt multe lucruri de apreciat la acesta.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply