Electrolux ESI5540LOX

Masina de spalat vase semi incorporabila Electrolux ESI5540LOX este usor de integrat in bucatarie datorita balamalelor PerfectFit care permit o usoara incorporare a masinii oriunde in mobilier, astfel incat, daca v-ati plictisit sa faceti modificari de fiecare data cand va achizitionati un nou electrocasnic, masina de spalat vase semi incorporabila Electrolux ESI5540LOX este gadget-ul care va va scuti de toate probleme unui nou design.(Doar acum la reducere)

Despre Electrolux ESI5540LOX

In cazul in care va ingrijorati de timpul necesar unui ciclu de spalare, crezand ca programul va fi prea lung iar vasele nu vor fi gata atunci cand aveti nevoie sa le folositi, functia Time Maneger este solutia ideala, caci aceasta va permite sa reduceti la jumatate timpul de spalare al unui ciclu, vasele dumneavoastra fiind gata pentru o noua folosire.

Electrolux ESI5540LOX
Masina de spalat vase semi incorporabila Electrolux ESI5540LOX, 13 Seturi, 6 Programe, Clasa A++, 60 cm

Gratie cosurilor si rafturilor care sunt ajustabile, a suporturilor speciale pentru pahare si a tavii pentru cutitele lungi masina de spalat vase semi incorporabila Electrolux ESI5540LOX este foarte flexibila, astfel incat pot fi incarcate pana la 13 seturi de vase intr-o singura runda. Scapati astfel de chinul incarcarii si descarcarii vaselor in mai multe randuri.

Despre Electrolux ESI5540LOX

Secretele masinii de spalat vase semi incorporabila Electrlux ESI5540LOX

Citeste si despre Candy CDCP 6/E

De asemenea, functia AutoFlex adapteaza consumul de apa si regleaza temperatura in functie de dimensiunea incarcaturii si nivelul de murdarie, astfel incat vasele sa fie curate, dar cu un minim consum.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Tehnologia AutoOff este, cu adevarat, urmartorul pas atunci cand vine vorba de eficienta in materie de energie electrica, aceasta functie fiind cea care face masina de spalat vase sa nu consume deloc energie intre ciclurile de spalare.

Odata cu accesare meniului ?secret? , accesare care se realizeaza prin apasarea simultana a doua butoane veti descoperi o multime de functii utile dumneavoastra. De aici se pot activa/dezactiva alertele audio pentru momentul in care programul ia sfarsit sau intervine o eroare, de asemenea, se poate dezactiva necesitatea de a utiliza lichidul de uscare si se poate modifica nivelul de dedurizare al apei (de la 1 la 10, masina fiind setata, din fabrica, la nivelul 5)

Citeste si despre Totul despre echiparea bucatariei

In cazul in care va ingrijorati de eficienta masinilor de spalat vase atunci cand vine vorba de pretioasa vesela din sticla, va informam ca masina de spalat vase semi incorporabila Electrolux ESI5540LOX este dotata cu un program special pentru protejarea veselei din sticla, astfel incat paharele dumneavoastra nu doar ca vor fi foarte curate, dar vor ramande intacte dupa fiecare spalare.

Datorita jeturilor de apa foarte puternice, masina de spalat vase semi incorporabila Electrolux ESI5540LOX spala chiar si locurile greu accesibile. Bratul stropitor cu satelit este o noua tehnologie ingenioasa care face treaba masinii de spalat cu mult mai usoara.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Prin urmare, nu doar ca veti scapa rapid de toate vasele murdare si va veti putea bucura de timpul pe care pana acum il iroseati in fata chiuvetei spaland grasimea de pe oale si farfurii, dar va veti bucura de un consum limitat al apei si energiei electrice.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply