Electrolux EKM4600

Un robot de bucatarie reprezinta mai mult det un simplu aparat electrocasnic. Pe langa faptul ca face treaba in locul nostru, acesta o poate face si bine, astfel incat sa nu mai fie necesar completarea sau adaugarea la munca depusa. Pentru a respecta acest criteriu, este necesar sa alegeti un model care sa fie destul de bun, dotat cu diverse accesorii utile pentru gatit. Tocmai de aceea, daca va aflati printre cei care isi doresc un robot de bucatarie, care sa ii ajute sa pregateasca prajituri, trebuie sa se indrepte spre un model care sa aiba accesoriile necesare. Un astfel de model indicat este robotul de bucatarie Electrolux EKM4600 (acum la oferta).

Electrolux EKM4600

Despre robotul de bucatarie Electrolux EKM4600

Despre materialul din care este realizat acest model trebuie spus ca este metalul. Aceasta este o veste buna intrucat va avea o rezistenta ridicata in timp, ceea ce inseamna ca nu va va lasa la greu. Alegand un astfel de robot de bucatarie, va puteti baza pe el in vederea prepararii unor prajituri cat mai bine preparate.

Electrolux EKM4600
https://www.emag.ro/robot-de-bucatarie-electrolux-1000-w-2-boluri-inox-4-8-l-2-9-l-10-viteze-argintiu-ekm4600/pd/DR1V6BBBM/

Acest model are o culoare pe care o prefera multi dintre utilizatori, fiind vorba despre argintiu. Dimensiunile (W x D x H) de care dispune acest robot de bucatarie sunt de 370 x 210 x 360 mm, acestea fiind unele destul de bune.

 EKM4600

 

Robot de bucatarie Electrolux EKM4600 – cum arata caracteristicile tehnice

Puterea pe care o are acest robot de bucatarie este de 1000 W, ceea ce inseamna ca va prepara destul de rapid alimentele. De asemenea, este un model dotat si cu un Kitchen Machine, ceea ce il face potrivit pentru gatitul mai complex. Despre treptele sale de viteze trebuie spus ca sunt de 10, ceea ce inseamna ca il veti putea regla in functie de alimentul pe care il veti prepara.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Daca aveti nevoie sa amestecati intr-un mod mai usor untul, atunci veti avea nevoie sa setati o viteza ceva mai scazuta. In plus, pentru cei care au nevoie sa zdrobeasca cartofii, va fi necesara o viteza mai mare.

In ceea ce priveste capacitatea bolului, trebuie spus faptul ca este una destul de buna, aceasta fiind de 4.8 l, respectiv 2.9 l. Astfel, se poate spune ca veti putea gati o cantitate ceva mai mare de mancare. Mai exact, cantitatea gatita poate ajunge pana la 20 de persoane. Asta se datoreaza celor doua boluri pe care le are acest aparat.

Accesoriile care fac parte din dotarea acestui Robot de bucatarie Electrolux EKM4600 sunt carligul pentru aluat, dar si acc-ul pentru framantat.

Acestea sunt utile pentru a putea pregati aluatul pentru diverse prajituri. Acest model va putea la dispozitie si un tel, ideal pentru a prepara aluatul. De asemenea, este util si pentru mixarea cremelor sau pentru a prepara aluatul pentru o paine. In plus, veti putea bate si albusul pentru prajituri. Are si un cablu a carui lungime este si ea de 1 m.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Pretul Robotului de bucatarie Electrolux EKM4600 este unul destul de bun, ceea ce inseamna ca isi merita banii. Astfel, el reprezinta o investie excelenta pentru utilizatorii din mai multe categorii.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply