Daewoo KOR – 6S20W

Daca simtiti ca lipseste ceva din bucataria dumneavoastra, atunci este clar. Este vorba despre cuptorul cu microunde. Acesta trebuie sa se gaseasca in bucataria oricui, acesta avand o utilitate aparte. Un model bun va trebui sa aiba functii diverse, astfel incat sa poata fi utilizat pentru cat mai multe tipuri de alimente. De asemenea, un cuptor cu microunde este potrivit pentru familiile care sunt mereu pe graba pentru a incalzi mancarea copiilor care merg la scoala sau daca aveti nevoie sa preparati alimente dimineata sau pe timpul zilei. Pentru bucataria dumneavoastra va fi necesar un model, precum cuptorul cu microunde Daewoo KOR – 6S20W (vezi pretul la oferta).

Despre cuptorul cu microunde Daewoo KOR – 6S20W

Pe de o parte, acest model este de culoare alba, ceea ce inseamna ca il puteti aseza oriunde, intrucat se potriveste de minune in orice incapere. De asemenea, dimensiunile (W x H x D) sunt de 449 x 318 x 259 mm, acestea fiind unele destul de bune, nici prea mari, nici prea mici. Cat despre greutatea acestuia, trebuie precizat ca este de 8.7 kg.

Daewoo KOR - 6S20W
Cuptor cu microunde Daewoo KOR-6S20W , 20 l, 700 W, Mecanic, Alb

Pe de alta parte, despre acest model de cuptor cu microunde trebuie mentionat faptul ca are o capacitate de 20 l, aceasta fiind destul de buna, astfel incat sa puteti incalzi alimentele asa cum va doriti si cum trebuie. Este o capacitate generoasa, ceea ce inseamna ca un astfel de cuptor cu micriunde merita sa il aveti in locuinta dumneavoastra.

Daewoo KOR - 6S20WAstfel va veti bucura stiind ca veti putea pregati o capacitate de alimente ceva mai mare. Puterea acestui cuptor cu microunde este de 700 W, fiind destul de buna pentru contribui la incalzirea interiorului sau. Alimentele se vor incalzi, sau se vor prepara, dupa caz, oricat ai clipi din ochi. Astfel este necesar de un astfel de model pentru locuinta dumneavoastra.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

 

Cum arata acest cuptor cu microunde Daewoo KOR – 6S20W din punct de vedere al partii interioare?

Cuptorul cu microunde Daewoo KOR – 6S20W are 7 nivele de putere, datorita carora puteti activa setarea potrivita pentru felul de mancare pe care il veti pregati. Daca veti avea de preparat ceva mai moale atunci puteti activa trepta care nu are o putere prea mare.

In schimb, alimentele ceva mai tari vor avea nevoie de o treapta de viteza ceva mai ridicata. Suportul rotund este nelipsit din dotarea acestui cuptor cu microunde. De asemenea, mai are si un suport cu un diametru de 24.5 cm. Astfel, trebuie precizat faptul ca veti putea introduce vase ceva mai mari avand in vedere faptul ca are un diametru ceva mai mare.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Despre Cuptorul cu microunde Daewoo KOR – 6S20W mai trebuie precizat faptul ca include microunde de frecventa inalta, ceea ce inseamna faptul ca va incalzi intr-un mod uniform alimentele.

De asemenea, platanul acestuia are un ghidaj nou, cu 3 brate, fiind pozitionat mai jos. Astfel, nu trebuie sa va faceti griji din punct de vedere al pozitionarii, acesta conferind stabilitate, ceea ce inseamna ca vasele incalzite nu se vor deplasa de la locul lor.

Cuptorul cu microunde Daewoo KOR – 6S20W are un pret accesibil. Acesta este adesea o alegere buna pentru utolizatori.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply