Bosch MUM58224

Bosch este una dintre cele mai mari firme din lume, iar oferta lor pentru ustensilele de bucatarie este una extrem de diversa. Si mai important, acestia au de cele mai multe ori produse premium (sau oricum aflate peste medie in ceea ce priveste calitatea). Asa ca merita sa investesti intr-un robot de bucatarie de la ei, mai ales in unul cu pret foarte bun.(Doar acum la reducere)

Despre Bosch MUM58224

Bosch MUM58224 este un aparat care, daca ar fi avut o singura functie in plus, ar fi costat probabil mult mai mult. Asa, are un pret accesibil, chiar mic pentru toate lucurile pe care le poti face cu ajutorul lui. Exista si roboti mai buni, dar cu siguranta acesta vine cu un raport pret calitatea de-a dreptul senzational.

Bosch MUM58224
Robot de bucatarie Bosch MUM58224, 1000W, bol 3.9l, masina de tocat, 7 viteze, 3D PlanetaryMixing, Alb

In primul rand, diferenta se cunoaste si cand te uiti la el. In mod cert, vorbim despre un robot mai mare, dar si despre unul destul de elegant. Are foarte multe accesorii, dar nu este exagerat de greu (cantareste doar 6.6 kg). Bineinteles, asta inseamna si ca unele parti sunt facute din plastic, dar majoritatea este din inox. Si ca o nota de originalitate pe care nu am mai vazut-o pana acum, odata cu Bosch MUM58224 primesti si o gentuta din material textil in care poti depozita accesoriile.

Despre Bosch MUM58224

Eleganta dublata si de o funtionabilitate ridicata

Citeste si despre Hotpoint LTF11M132C

Bosch MUM58224 este un aparat cu functii diverse. Singurul lucru pe care nu il face (si din pacate este unul mai important) este acela ca nu functioneaza si ca blender. Dar cum un astfel de aparat nu e deloc scump, e clar ca poti sa il cumperi pe langa robot. In rest, are toate functiile de care poti avea nevoie.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Este greu totusi sa spui care este cea mai importanta, asta pentru ca le face pe toate la fel de bine. Are un bol destul de mare pentru framantat si mixat diverse preparate (bolul are 4 l, mai mult decat suficient pentru o casa obisnuita).

Pe langa acesta, vine si cu accesorii pentru feliat si pentru tocat carne. Nu multi roboti de bucatarie au si masina de tocat, mai ales nu cei destul de ieftini, dar Bosch MUM58224 are, asa ca utilitatea lui creste vizibil. In plus, are si sapte trepte de viteza. Poate ca nu le vei folosi pe toate daca esti genul de persoana care gateste mai rar, dar daca esti un pasionat al artei culinare, cu sigurnata vei profita la maxim.

Citeste si despre Totul despre echiparea bucatariei

Din fericire, varietatea functiilor nu este dublata si de un control greoi. Robotul are doar cateva butoane si e foarte simplu sa treci de la o setare la alta. Totusi, ai nevoie de cartea de instructiuni pentru a afla cum se monteaza toate accesoriile.

Asa cum spuneam, pretul este si el un avantaj important. Pentru lucrurile pe care le face, modelul nu este deloc unul scump. De fapt, cred ca multi romanii si-l pot permite si acesta este un lucru bun.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Asadar, Bosch MUM58224 se remarca prin pret, dar si prin functiile sale. Are si minusuri, dar inca nu am vazut aparatul perfect. Cert este ca reuseste sa convinga usor si sa arate ca este un model de calitate.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply