Bosch MUM52120

Timpul petrecut in bucatarie este unul din ce in ce mai liminat. Astfel, nu este de mirare ca oamenii mananca haotic, alegand la intamplare alimente procesate, care contin o multime de substante daunatoare organismului. Insa, studiile au aratat ca daca omul modern are in locuinta sa dispozitive care sa-l ajute sa-si faca treaba bine si rapid, acesta este tentat sa se implice mai mult in procesul de gatit. Astfel, printre aceste dispozitive, se numara, desigur si un robot de bucatarie de buna calitate, asa cum este modelul Bosch MUM52120 (vezi aici pretul din oferta). In acest material v-am pregatit mai multe detalii despre el, astfel incat sa decideti daca dispozitivul este ceea ce aveti nevoie.

Bosch MUM52120

Despre Bosch MUM52120

Acesta este un robot de bucatarie care da dovada de accesorii interesante. Nu sunt la fel de multe ca in cazul altor modele care se gasesc pe piata, insa, acestea isi dovedesc eficienta de fiecare data, permitand utilizatorului lor sa fie detul de creativ atunci cand isi pregateste mancarea sau cand alege sa se rasfete cu un desert delicios. In plus, modelul vine echipat cu o geanta de depozitare a accesoriilor.

Bosch MUM52120
Robot de bucatarie Bosch MUM52120, 700 W, bol 3.9 l, blender 1.25 l, 4 viteze, Alb

Dimensiunile corpului principal al robotului sunt de 282 x 280 x 271 mm. Acesta cantareste 6,38 kg, ceea ce nu reprezinta foarte mult. Lungimea cablului este de 1,1 m. Culoaea aleasa pentru carcasa este alb, accesoriile fiind gri inox. Partea buna este ca acestea se dovedesc usor de curatat.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Atributele tehnice ale robotului de bucatarie Bosch MUM52120

Puterea robotului prezentat este de 700 de W. Nu este o putere mare, insa si designul se dovedeste destul de compact. Acesta include 4+ Plus trepte de viteza si este dotat cu sistem anti-alunecare. Ce reprezinta mai exact aceasta din urma? Sistemul anti-alunecare este extrem de important, avand in vedere faptul ca in timpul procesului de tocare si feliere a alimentelor, robotul de bucatarie tinde sa se miste cat mai mult.

Pe langa asta, el este dotat cu o functie care il face usor de folosit, chiar si de persoanele care nu au experienta in bucatarie. Pana la urma, rolul unui robot este acela de a asista procesul de prepara al mancarurilor si ai ajuta pe cei care nu prea se pricep sa obtina preparate bune.

 Bosch MUM52120: o alegere de folos

Robotul de bucatarie Bosch MUM52120 vine cu optiunea de a framanta aluatul, scutindu-va de un considerabil efort fizic. Acesta are o capacitate de 2000 de grame si reprezinta optiunea favorita a celor care adora prajiturile, pizza sau painea facuta in casa. Modelul include, desigur, si tel. Acesta se dovedeste eficient si rezistent.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Blenderul are capacitate de 1,25 l, iar bolul este mai micut decat altele ce apartin altor roboti de bucatarie: 3,9 l. Insa, chiar si asa, acesta se dovedeste eficient pentru ce aveti nevoie. In caz contrar, puteti alege alt vas din bucatarie si completa setul robotului.

Pretul robotului de bucatarie Bosch MUM52120 este destul de modest, comparativ cu alte modele. In plus, el beneficiaza de calitatea Bosch, un producator de renume pentru produse de bucatarie. De la prajitoare de paine si pana la frigidere, acesta isi face treaba foarte bine.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply