Bosch MUM48R1

Pregatirea si framantatul aluaturilor nu mai trebuie sa fie o activitate obositoare. A trecut demult vremea in care mamele si bunicile noastre se chinuiau ore bune pentru a pregati aluatul pentru paine sau cozonaci. Robotii de bucatarie te pot ajuta acum sa pregatesti mult mai usor si mai rapid dulciurile si retetele preferate. Bosch MUM48R1 (acum la oferta) este un robot ideal pentru aluaturi, dar si pentru obtinerea cremelor, piureurilor sau amestecurilor perfecte.

Bosch MUM48R1

 Despre Bosch MUM48R1

Bosch MUM48R1 este un robot gandit in detaliu pentru a obtine de fiecare data amestecuri omogene, indiferent de consistenta. Acesta are o putere de 600 W si este dotat cu un bol cu o capacitate de 3.9 litri. Bolul este suficient de mare pentru a pregati o cantitate de pana la 2 kg de aluat. Fiind destul de incapator, acesta va putea pregati mai multe amestecuri intr-un timp mai redus.

Wellington 43FHD279
Televizor LED Wellington, 109 cm, 43FHD279, Full HD

Robotul are 4 trepte de viteze si pana la 7 niveluri de procesare, precum si o functie de impuls. Rezultatele sale sunt astfel de fiecare data optime.

Bosch MUM48R1

Bosch MUM48R1: un robot de bucatarie perfect pentru aluaturi

In ciuda faptului ca bolul are o capacitate mare, robotul framanta eficient si nu lasa aluat pe margini. Aparatul este dotat cu un angrenaj planetar dinamic si permite accesoriilor sa se roteasca si pe marginea bolului in miscari eliptice, astfel incat amestecul sa fie omogen.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Cu volumul sau de 3.9 l pentru o cantitate maxima de aluat de 2 kg, acest bol de mixare ofera spatiu suficient pentru idei creative. Cu pana la sapte niveluri de procesare si o puternica functie impuls.

Design compact si accesorii de baza

Bosch MUM48R1 este livrat alaturi de un numar redus de accesorii, respectiv cele de baza pentru un astfel de aparat. Este vorba de un tel, un accesoriu pentru framantat, un disc de feliere si unul de maruntire. Piesele sunt alcatuite din inox si au o calitate foarte buna. In cazul in care doresti sa cumperi mai multe accesorii, acestea pot fi comandate separat. Accesoriile Bosch sunt de obicei gandite nu doar pentru un model, ci pentru intreaga serie. Verifica inainte compatibilitatea cu modelul tau.

De asemenea, merita sa mentionam si faptul ca robotul are un design compact si este alcatuit la randul sau din materiale de calitate superioara. Robotul are un design pe rosu. Acesta are dimensiunile de 265 x 265 x 305 mm si o greutate de 4.7 kg. Pentru o experienta cat mai placuta de utilizare si evitarea accidentelor, robotul este dotat cu un sistem anti-alunecare. Fixarea se va face astfel sigur, iar rotatiile nu vor misca aparatul. Cablul de alimentare are lungimea de 1.2 m, fiind destul de lung pentru a oferi libertate de miscare.

Bosch MUM48R1 functioneaza silentios si nu deranjeaza mult in timpul functionarii. Vei putea pregati retetele fara a lasa impresia ca ai un motor zgomotos de mari dimensiuni in bucatarie.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Concluzii

Bosch MUM48R1 este un robot de bucatarie de calitate, care te va scapa de foarte mult efort. Acesta va pregati pentru tine aluaturi si amestecuri intr-un timp foarte scurt. Aparatul functioneaza silentios si are o capacitate de procesare foarte buna, asa ca nu dezamageste din nicio privinta.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply