Bosch MCM64051

Pentru a va bucura cu adevarat de avantajele unui robot de bucatarie, trebuie sa aveti in vedere mai multe aspecte. Mai exact, daca gatiti des si mult, dar si la un nivel destul de profesionist veti avea nevoie de un robot de bucatarie care sa detina o capacitate a bolului mai mare. De asemenea, veti avea nevoie ca acesta sa detina un blender, un storcator pentru citrice, un tel si diverse accesorii pentru feliere, taiere si maruntire. Un exemplu bun este Robotul de bucatarie Bosch MCM64051 (vezi aici pretul la reducere).

Bosch MCM64051

Despre Bosch MCM64051

Acest model are dimensiuni potrivite, avand in vedere capacitatea sa. Mai exact, acestea sunt de 430 x 250 x 300 mm. De asemenea, are o greutate de 5.78 kg. Nu trebuie uitat de spus nici faptul ca are culoarea gri/alb.

Wellington 55FHD287
Televizor LED Wellington, 139 cm, 55FHD287, Full HD

Un prim avantaj al acestui robot de bucatarie este faptul ca detine putere destul de mare, aceasta fiind de 1200 W, ceea ce inseamna ca prepara o cantitate destul de mare de alimente.

Ce caracteristici tehnice detine Robotul de bucatarie Bosch MCM64051?

De asemenea, Robotul de bucatarie Bosch MCM64051 include si un blender, de mare ajutor in vedere prepararii alimentelor. Treptele de viteza ale acestui model includ viteza variabila, astfel incat fiecare tip de aliment sa fie preparat corespunzator.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Demn de luat in considerare este si sistemul anti-alunecare, acesta fiind de mare utilitate si veti putea gati in liniste cu acest robot de bucatarie. In vederea achizitiei acestui model trebuie sa tineti cont si de faptul bolul sau are o capacitate de 3.9 l, ceea ce il face potrivit pentru familiile cu multi membrii, unde se gateste mult.

Acest robot de bucatarie este performant intrucat dispune de 40 de functii, ceea ce il face potrivit pentru gatitul la nivel profesionist. De asemenea, este util si intr-o bucatarie unde se gateste ceva mai mult, si pana la urma, nu strica nimanui un robot de bucatarie performant. Cateva dintre aceste functii sunt: framanta, bate, stoarce citrice, feliaza, rade si alte functii. Va veti bucura cu siguranta sa aveti in bucataria dumneavoastra un astfel de robot de bucatarie. In plus, acest model dispune si de un sistem de blocare al vasului de mixare al blenderului, ceea ce va confera mai multa siguranta.

Bosch MCM64051 – un robot de bucatarie performant

Robotul de bucatarie Bosch MCM64051 este echipat cu un acc pentru framantat, un disc pentru feliere, dar si un disc pentru radere. In plus, este dotat si cu storcator pentru citrice, acesta fiind util pentru a stoarce fructe atunci veti avea pofta de sucuri. Cutitul cu care este echipat acesta model are lamele zimtate, ceea ce inseamna ca acesta va taia mai usor alimentele.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Despre blender trebuie precizat faptul ca are o capacitate de 1.5 l pentru a mixa, amesteca si marunti alimentele. Telul pe care il detine este si el util in vederea prepararii mancarurilor. In plus, mai are si un accesoriu pentru impingere.

Robotul de bucatarie Bosch MCM64051 are un pret ceva mai ridicat fata de alte modele, insa merita o astfel de investitie, avand in vedere functiile pe care le detine acesta.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply