Wellington 32FHD289

Firmele mai mici ne demonstreaza din nou ca sunt dispuse sa investeasca si ca vina cu modele de televizoare care pot face un pic de concurenta brandurilor cu renunme. In acelasi timp, ele sunt si mai ieftine si chiar daca exista si cateva diferente in ceea ce priveste constructie, un televizor de tip entry level de la o firma necunoscuta este o solutie la fel de buna, dar cu pret mai redus decat unul de la LG, Samsung si alte firme mari si cunoscute. Wellington 32FHD289 (vezi reducerile de AZI) este un televizor aflat de putin timp pe piata din Romania, dar a fost intampinat cu destule cuvinte de lauda. Nu te va da pe spate, dar cred totusi care are un nivel de calitate care poate chiar impresiona.

Wellington 32FHD289

Despre Wellington 32FHD289

In general, televizoarele ieftine nu sunt foarte mari, cele mai multe dintre avand o diagonala de 80 cm. Nici Wellington 32FHD289 nu este altfel, acesta fiind un aparat care isi va gasi cel mai usor locul intr-un dormitor. Insa daca il cumperi ca televizor secundar, nici nu ai nevoie de niste tehnologii prea complicate, intrucat se presupune ca deja ai un aparat mai mare si mai bun. Din fericire, acesta e cat de cat bun si ca model principal, pentru ca ofera cateva caracteristici in plus.

Wellington 32FHD289
Televizor LED Smart Wellington, 81 cm, 32FHD289, Full HD

Dar in privinta modului in care arata, el nu se diferentiaza prea tare de alte tv-uri entry level. Are o rama rezonabil de subtire, dar carcasa este una normala. De asemenea, este facut cu foarte multe plastic, iar telecomanda pare cam sensibila Are insa un stativ bun, format din doua picioare stabile. Deci, una peste alta, isi face bine treaba si ofera siguranta, chiar daca din punct de vedere vizual nu trece prea multe de medie.

Wellington 32FHD289 review

Un televizor smart la acest pret este suprinzator

Rezolutia de care se bucura Wellington 32FHD289  este una full HD. Aceasta aduce o imagine clara, mai ales atunci cand ai si programe pe masura, care sa o poata pune in valoare. De asemenea, culorile si contrastul sunt la un nivel decent, desi nu as putea spune chiar senzational.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Oricum, imaginea este unul dintre punctele forte ale acestui televizor, iar acesta este mereu un lucru imbucurator, mai ales in cazul unui aparat ieftin. In cele din urma, din acest motiv il si cumperi, pentru a avea parte de o imagine buna.

Sunetul este mai putin important, mai ales atunci cand se discuta despre un model mai mic. Cand iti montezi televizorul in dormitor, este clar ca el trebuie sa acopere o zona mai mica in ceea ce priveste suprafata. O problema a tuturor televizoarelor noi este ca prin reducerea carcaselor au fost reduse si difuzoarele. De aceea, atunci cand iti iei un tv premium, cel mai bine ar fi sa il insotesti cu un soundbar sau un sistem cu boxe. Dar cand este vorba despre un model ieftin, asa cum se intampla cu  Wellington 32FHD289 , calitate sonora oferita de acesta este suficienta pentru a nu dezamagi in raport cu pretul.

In final, marele avantaj al lui Wellington 32FHD289 este sistemul smart. Nu este unul foarte complex, dar televizor are instalat Netflix, Youtube si alte cateva aplicatii iar conectarea Wi Fi este facila si stabila. De asemenea, poti face screen mirroring cu un gadget mobil, adica tableta sau telefon. Intreaga idee de smart e benefica in primul rand pentru ca diversifica enorm posibilitatile de a gasi filme bune si la o calitate video buna, lucru de care te poti bucura si prin utilizarea unui Blue Ray sau a unui stick USB. Din pacate, slot-ul CI+ nu functioneaza prea bine, deci trebuie sa te multumesti cu utilizarea unui decodor.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile

Concluzii

Wellington 32FHD289 este un televizor bun, mai ales pentru pretul lui. Daca principalul punct  de atractie ar trebui sa fie sistemul smart si posibilitatea conexiunii la internet, principalul sau minus este firma. Wellington se afla de ceva ani pe piata de la noi, dar niciodata nu a fost un producator impresionant. Daca poti trece peste acest lucru, este cert ca vei descoperi un aparat decent, care reuseste chiar sa isi depaseasca modesta conditie. De asemenea, conteaza foarte mult si pretul, iar acesta este unul scazut. Deci poti investi in el si vei avea parte de o surpriza placuta. Oricum, televizorul este unul de dormitor, deci ar trebui sa fie tratat ca atare: fara pretentii exagerat si acceptand ca nu este cel mai modern cu putinta.

8 Total Score
Wellington 32FHD289, televizor smart la un pret foarte bun

Wellington 32FHD289 este un model destul de clasic, de 80 cm

PROS
  • Sistemul smart
  • Imaginea full HD
  • Este foarte ieftin
CONS
  • Slot-ul CI+ care nu functioneaza cum trebuie
  • Constuctia
Add your review

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply