UTOK U32HD8

UTOK este o firma mai putin spectaculoasa, care isi indreapta atentia catre publicul fara prea multe pretentii si fara prea multi bani. Si unii se grabesc sa critice o astfel de strategie. Da, multe modele sunt aduse din China, dar pentru cine nu a incercat, un telefon sau un televizor de la UTOK pe toate tine la fel de mult ca unul de la Samsung. E adevarat ca nu va fi la fel de performant, dar nici la fel de scump, deci lucrurile se compenseaza. UTOK U32HD8 (vezi cea mai buna oferta) este un televizor LED destul de simplu, destul de ieftin si destul de util in unele locuinte. Depinde si de asteptarile tale pentru a-l putea aprecia, dar daca ele sunt corecte, nu dezamageste absolut deloc.

UTOK U32HD8

Despre UTOK U32HD8

De regula, cand te uiti la televizoarele ieftine, iti dai seama din prima ca din punct de vedere vizual ele nu se compara cu cele premium. Si acesta sta ceva mai rau, dar in mod cert am vazut televizoare care arata si mai rau decat el.

UTOK U32HD8
Televizor LED UTOK, 80 cm, U32HD8, HD

In primul rand, are o rama subtire si acest lucru avantajeaza intotdeauna modul in care te raportezi la tv. Partea mai proasta la el este carcasa din spate, ceva mai mare, dar cred ca si asa se incadreaza bine in medie vizuala a clasei lui. Cat despre stativ (probabil ca il vei folosi, nu stiu daca televizoarele de dimenisunea lui UTOK U32HD8 sunt cele mai potrivite pentru a fi montate in perete).

UTOK U32HD8 review

Care este mai exact dimensiunea lui UTOK U32HD8? 80 cm. Este un televizor standard pentru dormitor, unul asa cum foarte multe dintre firmele de buget aleg sa scoata. Asta pentru ca ele sunt mai atractive pentru cei care nu au un buget chiar atat de mare. De asemenea, fiind un model pentru dormitor, el poate sa fie o alegere buna si pentru cei care cauta un televizor in plus in casa (al doilea, al treilea poate), caz in care nu merita sa dai prea multi bani pe el.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

UTOK U32HD8, caracteristici decente, dar nu spectaculoase

Nici nu cred ca te putei astepta ca el sa impresioneze, nu atat timp cat exista si telefoane de la aceeasi firma care costa mai mult. Dar pentru cat dai pe el, calitatile sunt totusi unele decente, la acelasi nivel cu ceea ce ofera multe alte televizoare din aceeasi categorie.

In primul rand, rezolutia este HD. Nu e atat de ridicata, intrucat 720p nu mai inseamna de mult un standard de calitate, dar pentru cei care doresc doar sa vada emisiuni tv si din cand in cand un film, e mai mult decat de ajuns. Televizorul are un slot CI+, deci conectarea la servicii de cablu care includ si canale HD ar trebui sa fie una destul de facila. Nici la nivelul culorilor si al contrastului nu am ce sa comentez. Nu sunt perfecte si se vede ca UTOK U32HD8 este un televizor ieftin, dar in tot cazul ofera o calitate rezonabila si o experienta placuta la utilizare.

Sunetul este un element mai slabut la majoritate televizoarelor si de aceea de multe ori chiar ai nevoie de un sistem suplimentar pentru o experienta superioara. In cazul lui UTOK U32HD8 as spune insa ca nu merita sa investesti intr-un sistem audio, poate doar intr-un soudbar mai ieftin. Redarea prin cele doua difuzoare e ok. Nu e foarte puternica, dar e suficienta pentru a acoperi o camera de dimensiuni mai mici. Si oricum nu se pune problema unei experienta “ca la cinema”, pentru ca nici imaginea nu e cea mai buna posibila.

In final, elementele de conectivitate sunt cele normale, de asteptat. UTOK U32HD8 nu este smart, nici nu avea cum sa fie, dar tot reprezinta un mic centru multimedia. Poate sa se conecteze la un DVD player, poate sa fie folosit si pe post de monitor pc (ambele datorita celor doua intrari HDMI) si poate sa redea si filme de pe stick (are un port USB).

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile

Concluzii

UTOK U32HD8  nu este nici mai bun, nici mai slab decat multe alte modele ieftine. Pentru unii, aceasta ar putea sa fie o problema, intrucat nu vine cu nimic in plus. Dar daca vrei sa cauti, gasesti si avantaje. Cel mai important e ca arata ceva mai bine decat multe televizoare din clasa lui. In plus, e ieftin si decent cam in tot ceea ce ofera. Deci daca esti interesat de aceasta clasa, UTOK U32HD8 este un aparat recomandat.

7.5 Total Score
UTOK U32HD8, o solutie acceptabila pentru cei care cauta un televizor ieftin

UTOK U32HD8, caracteristici decente, dar nu spectaculoase

PROS
  • Foarte ieftin
  • Design ok
  • Imagine decenta
CONS
  • Nu vine cu nimic in plus fara de alte modele din clasa lui
Add your review

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply