UTOK U19HD2A

Multa lume considera ca un televizor decent incepe de la 80 cm si nici nu se uita la ceva ce are o digonala mai mica. Si pe de-o parte nici nu putem sa ii invinovatim, pentru ca nevoile lor sunt altele. Cand ai de echipat o camera mare, este clar ca nu vei apela la un televizor micut. Dar nu intotdeauna trebuie sa iti cumperi un televizor in living, iar modele de dimensiuni reduse isi pot gasi si ele locul cu destula usurinta in casa ta. Depinde insa si despre ce diagonala vorbim, pentru ca exista o diferenta intre 60 cm si 48 cm. UTOK U19HD2A (vezi ACUM cel mai bun pret) este unul dintre cele mai micute televizoare de pe piata, poate sa fie folosit si ca monitor si in general ar fi o achizitie utila atunci cand ai nevoie de el. De asemenea, este si ieftin, un aspect foarte important.

UTOK U19HD2A

Despre UTOK U19HD2A

Cred ca UTOK este o firma mai cunoscuta datorita telefoanelor la pret redus pe care le vand, dar si oferta lor de televizoare este una destul de consistenta. Ei ocupa aproximativ acelasi loc in piata, fiind un brand cu multe produse simple, pentru cei care au un buget de achizitii mai redus. Insa asta nu inseamna ca nu exista si calitate printre toate produsele pe care le au.

UTOK U19HD2A
Televizor LED UTOK, 48 cm, U19HD2A, HD

UTOK U19HD2A este chiar un caz deosebit. Acesta are o diagonala de 48 cm, fiind un televizor foart mic si nici ca monitor nu se poate spune ca are niste dimensiuni impresionante. Asadar, este bun mai ales acolo unde ai loc putin si nu ai nevoie de un televizor foarte avansat. Este un model perfect pentru bucatarie sau pentru birou.

UTOK U19HD2A review

Nici nu se poate spune ca este foarte modern ca design, avand o carcasa groasa, dar in acelasi timp, nimeni nu isi cumpara un televizor asa mic pentru design. Conteaza insa ca isi face treaba acolo unde ai nevoie de el si ca ofera o varianta buna si celor care nu cauta un televizor mare, ci unul mic si ieftin.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Rezolutie HD, asa cum era de asteptat

Asteptarile corecte sunt extrem de importante atunci cand discutam despre un astfel de model (nu doar in cazul lui UTOK U19HD2A, ci pentru toate televizoarele iefitne de pe piata). Dar cel putin in cazul lui unele dintre tehnologiile si functiile mai avansate nici nu isi aveau rostul. Spre exemplu, rezolutia lui este HD, cea standard pentru orice televizor LED. Daca era full HD, ecranul ar fi aratat mai multi pixeli, dar nu inseamna ca ii si vedeai. Pentru a aprecia o rezolutie mai buna e nevoie de un ecran mai mare iar UTOK U19HD2A nu ofera asta.

Dar imaginea e totusi buna. Are culori un pic mai sterse, dar nu cred ca multi oameni vor un televizor in bucatarie pentru a se uita la filme ca la cinema. De asemenea, sunetul este potrivit pentru a acoperi o camera mica, dar nimic mai mult. Televizorul are un difuzor de 3 W, ok pentru ceea ce este el.

Bineinteles, apar si situatii in care poti vrea mai multe, chiar si de la un tv precum UTOK U19HD2A. cum acesta ar fi un model bun si intr-un birou sau intr-o cabana, e bine ca macar iti ofera sansa de a folosi un DVD player sau un stick. Are cate o intrare USB si HDMI, suficient as putea spune pentru pretentiile lui. Controlul din telecomanda e ok, simplus si nici nu va trebui sa umbli foarte mult la setari pentru imaginea perfecta (exista cinci module de sunet presetate, standard, muzica, sport, movie si personal). Totusi, apare si un minus pe care nu il mai intalnim la prea multe televizoare. UTOK U19HD2A nu are slot CI+, deci conexiunea prin cablu HD va trebui facuta prin decodor, in metoda mai clasica.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile

Concluzii

Nu stiu cati dintre dumneavoastra ar avea nevoie de un televizor asa cum este UTOK U19HD2A, dar asta nu inseamna ca el nu ar fi util in unele locuinte. Iar cu acest model, Utok au acoperit o nisa mai putin exploatata in aceasta piata care se misca destul de repede. In plus, televizorul este unul extrem de ieftin, deci va fi potrivit pentru cei care nu isi doresc sa investeasca prea mult in televizorul pe care il vor tine in bucatarie. Este bun si ca monitor, dar nu pentru cei care sunt gameri pasionati, acestia preferand probabil sa se joace pe ceva mai mare.

7.5 Total Score
UTOK U19HD2A, televizor de 48 cm

UTOK U19HD2A vine de la o firma mica, dar decenta

PROS
  • Pretul
  • Acopera o nisa putin dezvoltata
CONS
  • Utilitate mai limitata
  • Nu are slot CI+
Add your review

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply