Toshiba 65U6663DG

Avem baterii de la Toshiba, aparate de radio, laptop-uri, componente IT si multe altele. De fapt, firma japoneza este una dintre cele mai populare din lume pe segmentul electronic. Dar in Romania nu avem atat de multe televizoare de la ei. Conteaza si faptul ca de multe ori ele nu sunt construite chiar de acest brand, ci de alte firme mai mici si doar vandute sub numele lor. Este important si ca multe modele fac parte din categoria celor mai ieftine si mai simplu, deci nu ies prea tare in evidenta. Dar exista si televizoare bune, premium, cu preturi accesibile. Toshiba 65U6663DG (vezi aici cel mai bun pret) este unul dintre ele. Este un model mare, dar sa vedem daca reuseste sa se ridice la nivelul celorlalte modele venite din Asia.

Toshiba 65U6663DG

Despre Toshiba 65U6663DG

Un televizor premium trebuie sa iti atraga atentie din prima. Pana la urma, costa ceva mai mult si e bine sa primesti din start o garantie ca isi merita banii. Toshiba 65U6663DG este un model atractiv.

Toshiba 65U6663DG
Televizor LED Smart Toshiba, 165 cm, 65U6663DG, Ultra HD

Poate ca nu beneficiaza de stralucirea unui LG sau a unui Samsung de ultima generatie, dar are si un pret de cel putin doua ori mai mic decat al acestora. Rama este foarte subtire si aproape ca nu se vede. Carcasa nu este chiar cea mai mica, dar nimeni nu se uita la televizor din spate, nu? In plus, cele doua picioare reusesc sa imbine aspectul estetic cu cel functional. Daca vrei sa il montezi asa, cu siguranta vor oferi stabilitate. Daca il vrei pus in perete, solutia este una la fel de buna.

Toshiba 65U6663DG review

Asa cum spuneam, Toshiba 65U6663DG este un televizor mare. Are o diagonala de 165 cm, ceea ce il plaseaza destul de mult peste medie. Este bun si acasa, in living (asta daca ai loc pentru el), dar poate sa fie o ideea si pentru afacerea ta. Oricum ar fi, e bine sa stii si ca are calitati destul de importante, care completeaza aspectul inspirat.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Imagine buna si sistem smart competent

Poate ca Toshiba 65U6663DG nu este chiar la nivelul unui LG QLED sau a unui Samsung cu tehnologia quantum dot. Desi este de calitate premium, se situeaza totusi undeva mai la baza acestei categorii. Avantajul este insa acela ca pretul este mai mic, iar calitate este mai mult decat satisfacatoare.

Asadar, imaginea beneficiaza de rezolutia 4K UHD, ceea ce aliniaza televizorul la standerdele cele mai inalte in domeniu. Ce ii lipseste lui Toshiba 65U6663DG este un sistem HDR care sa il pune pe aceeasi treapta cu televizoarele superioare. Dar si asa, contrastul si culorile sunt decente, potrivite pentru un televizor de un asa nivel calitativ.

In ceea ce priveste sunetul, Toshiba 65U6663DG ofera suficient de multa calitate pentru a fi pus pe aceeasi treapta cu televizoarele de care aminteam mai devreme. Are un difuzor puternic, sunet Dolby Digital si o redare satisfacatoare pentru cele mai multe situatii. Bineinteles, totul poate sa fie imbunatatit de un sistem audio si daca te gandesti sa folosesti televizor intr-un bar, atunci acest lucru este imperativ, dar altfel, cred ca te poti multumi si cu ce ofera acesta in mod normal.

In final, poate ca te gandesti la faptul ca nu exista continut 4K la tv. Dar solutia este oferita atat de sistemul smart, cat si de posibiltiatile de conectivitate. Toshiba 65U6663DG nu are un sistem de oparere foarte complex, dar Opera TV isi face totusi treaba foarte bine si pune la dispozitia cumparatorilor toate aplicatii de baza si destul de multe din cele ajuta, dar care nu sunt absolut obligatorii. De asemenea, daca vrei sa vezi filme din alte surse, televizorul are trei intrari USB si patru HDMI, suficiente pentru orice activitate, chiar si atunci cand vrei sa folosesti si un sistem audio.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Depinde destul de mult si care este motivul pentru care iti cumperi un astfel de televizor. Daca vrei ceva ce este varf de gama, Toshiba 65U6663DG nu va fi alegerea potrivita. Dar daca vrei un model premium, cu toate calitatile necesare, dar mai ieftin, atunci el ar fi o idee excelenta. Raportul calitate pret este unul dintre principalele avantaje si este imbucurator ca mai sunt si alte firme cu televizoare mari si bune in afara celor deja clasice. Oricum, acest aparat arata bine si functioneaza asa cum trebuie, deci il poti trece cu incredere pe lista de achizitii daca simti ca ai nevoie de el.

8.5 Total Score
Toshiba 65U6663DG, un televizor premium cu pret acceptabil

Toshiba 65U6663DG este incantator inca de cand il vezi prima data

PROS
  • Design atractiv si diagonala mare
  • Rezolutie 4K UHD si sunet decent
  • Raport calitate pret foarte bun
CONS
  • Nu are toate caracteristicile moderne de imagine
Add your review

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply