Toshiba 32W1764DG

Asa cum am mai spus, Toshiba nu este nici pe departe cel mai mare producator de televioare din lume. Cu toate acestea, vorbim despre o firma japoneza serioasa, un colos in alte ramuri ale industriei producatoare de electronice, deci produsele lor sunt totusi unele care ne pot atrage atantia. Cand vine vorba despre televizoare, de cele mai multe  ori (cel putin la noi in tara), acestea fac parte din categoria cu pret mai mic. Sunt si unele premium, dar astazi nu vom discuta despre ele. In schimb, vom vorbi despre un televizor de 80 cm, unul dintre cele mai ieftine dintre ele, Toshiba 32W1764DG (vezi AICI pretul de azi).

Toshiba 32W1764DG

Despre Toshiba 32W1764DG

In general, producatorii de televizoare cauta sa vina cu niste modele din ce in ce mai subtiri, pentru ca de multe ori accentul cade la fel de mult si pe design (pana la urma, nu trebuie sa uitam ca LG au venit cu televizorul subtire cat o foaie de hartie). Insa Toshiba au auvt o alte idee si nu ii putem acuza prea tare ca nu ai insistat atat de tare pe partea artistica.

Toshiba 32W1764DG
Televizor LED Toshiba, 81 cm, 32W1764DG, HD

Toshiba 32W1764DG este un model ieftin si asta se cunoaste. In primul rand, carcasa este una destul de mare. Nu este eleganta si asta se vede, dar cum la televizoar conteaza ecranul si mai putin ceea ce se vede din spate, se poate trece peste asta. Si suportul face ca aparatul sa arate mai mult a monitor, dar macar rama este subtire si aduce un mic aer modern. In rest, carcasa e alba, dar aceasta nu e in niciun caz o problema.

Toshiba 32W1764DG review

Bineinteles, trebuie sa luam in calcul si diagonala. Toshiba 32W1764DG are 80 cm si niciun astfel de de model nu e premium. E prea mic pentru a investi enorm in el, asa ca se poate spune ca modelul de fata e bine adaptat nevoilor clientilor. E ideal pentru dormitor, birou sau camera de hotel, cazuri in care oricum nu ar trebui sa investesti enorm in el.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Toshiba 32W1764DG are cam toate dotarile necesare clasei

Bineinteles, acestea nu sunt unele foarte complexe, dar atat timp cat nu exista lipsuri, nu avem de ce sa prezentam altceva decat realitatea. In primul rand, rezolutia este HD. Multa lumea s-a obisnuit ca fiecare televizor nou sa aiba o rezolutie de cel putin 1080 p, adica full HD si crede ca HD ar fi ceva groznic. Dar nu este asa, in niciun caz, intrucat diferentele dintre cele doua nu sunt imense. Te poti bucura la fel de bine de imagini de calitate oferite de canalele HD sau de filmele pe care alegi sa le vezi. Toshiba 32W1764DG nu impresioneaza la capitolul culori si contrast, dar nic nu sta rau. Cam ca la orice alta caracteristica, nivelul este unul acceptabil.

Nici sunetul nu este rau. Bineinteles, el face fata unor incaperi mai mici, dar cum Toshiba 32W1764DG nici nu este facut pentru altceva, cele doua difuzoare de 6 W vor fi mai mult decat suficiente pentru dormitor (acestea beneficiaza de sistemul audio Dobly Digital HD, deci si calitatea e rezonabila, nu doar volumul). Daca vrei o experienta mai cinematica, poti cumpara un soundbar, dar in multe conditii as spune ca este o investitie nu chiar atat de utila.

In final, elementele de conectivitate sunt la locul lor si chiar destul de multe. M-am obisnuit ca televizoarele mai mici si mai ieftine sa aiba cate o intrare USB si HDMI, dar Toshiba 32W1764DG are doua USB-uri si trei HDMI-uri, adica loc suficient pentru a conecta un Blue Ray player si un soudbar, spre exemplu. Poti vedea si filme de pe stick si chiar transefera continut de pe un USB pe altul. De sistem smart nu se pune problema, dar cel putin telecomanda este una intuitiva si bine facuta iar televizorul se controleaza usor.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile

Concluzii

Daca vrei un televizor mai simplu, dar de calitate, Toshiba 32W1764DG este una dintre cele mai ieftine si mai bune variante de pe piata. Poate ca ajunge sa coste cu cateva zeci de lei mai mult decat un model de la o firma necunoscuta, dar e mai bine facut. In ceea ce priveste calitatea, e comparabil cu ceea ce ofera marile firme asiatice in aceeasi categorie, doar ca e mai ieftin (si nu arata la fel de bine). Televizorul vine, logic, cu plusuri si minusuri, dar in mod cert cele dintai sunt mult mai numeroase, deci merita un pic de atentie daca il vrei pentru o camera mai mica.

8 Total Score
Toshiba 32W1764DG, televizor HD, potrivit pentru un dormitor

Carcasa cam mare pentru un tv modern

PROS
  • Ieftin
  • Rezolutia HD si imagine buna
  • Sta bine la elemente de conectivitate
CONS
  • Nu arata prea modern
Add your review

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply