Toshiba 24W1754DG

Atunci cand iti cumperi un televizor mic este destul de greu sa vii cu pretentii de la el. In primul rand, vei plati destul de putin. In al doilea rand, nimeni nu isi cumpara un televizor sub 80 cm in diagonala pentru nu stiu ce sisteme deosebite sau pentru nivel de calitate care sa te dea pe spate. Acestea sunt televizoare de uzura, pentru cei care au mai putini bani sau pentru situatii in care nu merita sa investesti prea mult. Si e bine ca exista oferte variate, de la firme variate, pentru ca asa ai de unde sa alegi. Toshiba 24W1754DG (vezi oferta de AZI) este unul dintre aceste televizoare, unul care nu surprinde si nici nu dezamageste.

Toshiba 24W1754DG

Despre Toshiba 24W1754DG

Toshiba 24W1754DG are si un frate mai mare, un model de 80 cm, care arata exact la fel. Acesta are insa 60 cm si cred ca pentru diagoanala lui, design-ul este unul cu mult mai potrivit. In primul rand, trebuie sa recunoasc faptul ca nu sunt foarte incantat cand vad un televizor mai mare cara arata ca un monitor PC. Insa la 60 cm acest lucru este acceptabil. Nu ai cum sa ai pretentii si de la design in cazul unui astfel de model. In plus, el chiar poate sa fie folosit ca monitor si e bun pentru asa ceva, pentru ca nu ocupa prea mult spatiu.

Toshiba 24W1754DG
Televizor LED Toshiba, 61 cm, 24W1754DG, HD

Dar cuma rata mai exact Toshiba 24W1754DG? Este alb, are o rama normala, dar o carcasa cam groasa. De asemenea, stativul este mare si chiar daca ofera stabilitate (ceea ce e cel mai important), nu pot spune ca reuseste sa convinga din punct de vedere vizual. Asadar, televizorul nu este prea impresionant, dar oricum il vei folosi in locui unde nu conteaza. Este un model potrivit pentru bucatarie, pentru dormitor daca stai intr-o camera mai mica sau pentru hotel, pensiune.

Toshiba 24W1754DG review

Toshiba 24W1754DG se descurca binisor din punct de vedere al imaginii

Cel mai mare pacat pentru un televizor este sa ofere o imagine proasta. Dar Toshiba este o firma serioasa, mare, cu produse premium in catalog, asa ca e normal ca ei sa vina cu o calitate rezonabila si pentru un model cu mai putin pretentii.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Toshiba 24W1754DG are rezolutia HD, dar in conditiile date e de ajuns. Oricum pentru a aprecia rezolutia full HD ar trebui sa stai foarte aproape de ecran, deci mai mult nici nu prea avea rost. Cat despre culori si contrast, totul se prezinta decent. Nu extraordinar, pentru ca atunci cand zonele luminoase sunt alaturate unora intunecate (asa cum se intampla in unele filme), cele doua extreme se mai intrepatrund, dar pentru un televizor ieftine, totul e ok. Depinde si de asteptarile tale. Daca vrei foarte mult, ar trebui sa cauti un model mai mare si mai bun, dar daca te astepti la lucrurile corecte, nu vei fi dezamagit. In plus, Toshiba 24W1754DG se poate conecta la fel de bine la cablu HD ca orice televizor de 80 cm, pentru ca are acelasi slot CI+ pe care il au si modele premium.

In schimb, pe langa imaginea acceptabila, sunetul pare ceva mai slab. Nu este oribil, dar e facut exact pentru camerele mici in care vei  monta televizorul si pentru nimic mai mult. Pe de alta parte, nici nu as spune ca merita sa cumperi un sistem audio, intrucat el te va costa cam cat o face si Toshiba 24W1754DG.

In final, e clar ca modelul nu e smart. Are insa doua intrari HDMI (deci teoretic ai loc si pentru un sistem de sunet si pentru conectare PC sau pentru a folosi un DVD player) si una USB (pentru filme de pe stick), dotari standard, dar utile. Aparatul de 80 cm are mai multe porturi, dar si utilizarile lui sunt diferite.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile

Concluzii

Toshiba 24W1754DG este un televizor pe care ar trebui sa il cumperi doar in anumite conditii, dar care este foarte bun atat timp cat ai nevoie de el. De altfel, este unul dintre modelele de 60 cm care ofera cel mai bun raport dintre pret si calitate. Are o constructie mai buna (dar nu una care arata mai bine), o imagine decenta si toate elementele de conectivitate sunt la locul loc. In afara de design chiar nu prea poti sa ii preosezi nimic. Asa ca pot recomanda acest model chiar mai mult decat pe cel de 80 cm, pentru ca in cazul sau, lucurile mai putin bune sunt mai usor de trecut cu vederea.

8 Total Score
Toshiba 24W1754DG, televizor mic, ieftin si totusi destul de bun

Un design destul de potrivit pentru diagonala lui

PROS
  • Foarte ieftin
  • Imagine decenta
CONS
  • Design-ul cam invechit
Add your review

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply