Tefal Masterchef Gourmet QB612

Sunteti o persoana pasionata de gatit? Va place sa incercati tot felul de combinatii, sa adaugati ingrediente speciale, sa combinati aromele si sa obtineti tot felul de preparate care sa-i impresioneze pe ceilalti de la prima inghititura? Este perfect pentru ca va recomandam un asistent care sa va ajute sa obtine preparate delicioase: robotul de bucatarie Tefal Masterchef Gourmet QB612 (acum la cel mai bun pret).

Tefal Masterchef Gourmet QB612

Despre Tefal Masterchef Gourmet QB612

Modelul este unul complex si capabil sa va ajute sa va ajute, gratiei listei generoase de accesorii pe care acesta le detine. Aspectul este unul placut si destul de compact, ceea ce il face usor de depozitat. Dar sa o luam cu inceputul. Corpul robotului este unul premium, fiind confectionat dintr-un metal turnat. Culoarea este argintie, insa modelul se aseamana cu o oglinda lucioasa. In ceea ce priveste curatarea, dispozitivul se poate dovedi un aliat de nadejde. Este suficient putin detergent special si o laveta/ burete.

Tefal Masterchef Gourmet QB612
Robot de bucatarie Tefal Masterchef Gourmet QB612, 1100W, 8 viteze, functie Pulse, 6 functii, miscare planetara, vas 4.6L, vas din inox, accesoriu pentru feliere, razuire si patisat, Inox

Robotul de bucatarie Tefal Masterchef Gourmet QB612 vine cu un dispozitiv cu 8 viteze, 6 functii inligente, posibilitatea de a face o miscare planetara, un vas din 4, 6 L, confectionat din inox, accesoriu pentru feliere si accesoriu pentru razuire si patisat. Asadar, intr-o cutie mica se gasesc toate ustensilele pentru a pragati mancaruri si dulciuri alese.

Tefal Masterchef Gourmet QB612

Robotul de bucatarie Tefal Masterchef Gourmet QB612 – ce promite?

Datorita tuturor acestor accesorii, eficienta robotului de bucatarie este 100% garanta. Rezulta, astfel, albusuri de ou bature perfecte, pentru a putea fi adaugate in mancaruri, prajituri sau bauturi. Acestea au o consistenta aerata si reprezinta cea mai buna varianta care poate fi obtinuta.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Robotul de bucatarie prezentat sustine creativitatea. El continue o functie speciala pentru framantat aluatul si ii ajuta, asadar, pe cei care vor sa fac paine, prajituri cu plat, gogosi sau altele asemenea. Pentru a lucra bine, el este dotat cu un motor de 1100 W. Acesta ajuta la pregatirea aluatului chiar si pentru pizza.

Tefal Masterchef Gourmet QB612 – pentru viitorul Masterchef

Robotul are in dotare un tel de tip Flex care grabeste procesul de mestecat si un accesoriu de tip feliator/ razatoare accesorizat cu 4 conuri din inox. Acestea sunt detasabila si se pot spala usor. Modelul garanteaza astfel, mai multe tipuri de feliere: feliere fina, mai groasa si razuire. Totul se depoziteaza intr-un bol de calitate, iar apoi se trece la etapa urmatoare de preparare a fructele si legumelor.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Iar daca vi se face pofta de chiftele, robotul de bucatarie Tefal Masterchef Gourmet QB612 va ajuta sa le pregatiti ca un adevarat Masterchef. Acesta include o masina de tocat carne, cu doua site. Ambele sunt realizate din inox si permit o tocare mai subtire sau mai croasa. Cutitul se ascute automat, asa ca nu trebuie sa va faceti griji.

In ceea ce priveste pretul acestui model de robot de bucatarie, se poate spune ca acesta este ceva mai mare. Este firesc sa fie asa, aavdn in vedere toate dotarile pe care le are robotul prezentat. Spre deosebire de alte tipuri de dispozitive de pe piata, modelul Tefal ofera o gama mai mare de servicii si beneficii.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply