Star-Light 55DM5500

Televizorul aduna de fiecare data familia in jurul sau si este un aparat electronic la loc de pret in orice locuinta. Cu cat ecranul este mai mare, cu atat si continutul redat este mai realist, asa ca foarte multa lume isi doreste un televizor cu o diagonala cat mai generoasa si o claritate cat mai buna. Star-Light 55DM5500 (doar acum in oferta) este o solutie perfecta pentru cei care isi doresc un televizor mare, dar nu au insa un buget de randul zecilor de mii de lei la dispozitie.

Star-Light 55DM5500

Despre Star-Light 55DM5500

Star-Light 55DM5500 este un televizor cu diagonala de 140 cm. Televizorul este astfel suficient de mare pentru a oferi o experienta cat mai captivanta si o vizibilitate perfecta. Modelul are dimensiunile de 1251 x 770 x 260 mm si un design foarte elegant. Liniile sale sunt caracterizate de minimalism. Aspectul este unul futurist, fara a fi insa extravagant. Televizorul se va potrivit in orice design interior. Avand de-a face cu un model de pret accesibil, materialele nu sunt premium. Aspectul ramane insa unul foarte calitativ.

Star-Light 55DM5500
Televizor Smart LED Star-Light, 140 cm, 55DM5500, 4K Ultra HD

Ecranul este plat, iar contrastul dintre grosimea ramei si diagonala acesteia este unul destul de mare. Fiind foarte subtire, rama lasa toata atentia privitorului asupra imaginilor. Televizorul este de mari dimensiuni, asa ca este potrivit pentru un living sau o camera foarte spatioasa.

Star-Light 55DM5500

Calitatea trebuie apreciata

In ceea ce priveste imaginile, acestea sunt caracterizate in primul rand de o luminozitate continua de 250 cd/m2. Aceasta asigura un contrast foarte bun si redarea unor culori placute. Contrastul nativ este de 4000:1. Calitatea de imagine este chiar foarte buna pentru un model entry level.

Star-Light 55DM5500 are o rezolutie de 3840 x 2160 de pixeli si reda imagini la claritate 4k. Imaginile scot in evidenta foarte multe detalii si ajuta la redarea unor cadre mai realiste. Trebuie tinut cont de faptul ca nivelul de calitate a imaginii depinde foarte mult si de sursa continutului. Canalele digitale si continutul Full HD / 4k se vor vedea bineinteles mai bine.

Timpul de raspuns este de 6 ms. Ar mai fi de mentionat de asemenea si faptul ca ecranul are unghiuri de vizualizare de 176 de grade, asa ca asigura o vizibilitate perfecta din orice pozitie.

Functii smart si conectivitate

Star-Light 55DM5500 este dotat si cu functii smart. Televizorul se poate conecta la internet prin wifi sau cablu. Sistemul de operare este simplu si ofera acces rapid la continut online. Modelul nu este cel mai performant, dar are insa un nivel decent de performanta.

Dintre functiile disponibile, mai este de remarcat si cea PVR. Aceasta permite inregistrarea programelor sau filmelor pe stick, in vedea redarii in alt moment.

La nivelul conectivitatii gasim 3 port-uri HDMI si cate 1 port USB, scart, PC si de component.

Concluzii

Star-Light 55DM5500 este un televizor modern de dimensiuni mari, disponibil la un pret foarte bun. Modelul este ideal pentru camerele spatioase si va acapara cu siguranta atentia. Imaginile sunt pline de viata, iar functiile smart si cele extra sunt o completare perfecta. Televizorul este una dintre cele mai optiuni pentru un buget redus.

9.5 Total Score
Star-Light 55DM5500: un televizor mare 4k la pret bun

Star-Light 55DM5500 - un televizor modern de dimensiuni mari, disponibil la un pret foarte bun

PROS
  • Usor de montat atat pe perete cat si piciorusele lui
  • O doagonala impresionanta pentru asa un pret
Add your review

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply