Sony Bravia 65XF8577

La fel ca in fiecare an, Sony au o gama foarte variata de televizoare si in 2018. Unele dintre aceste se intorc pentru inca un an pe piata, altele sunt aparitii noi, cu cateva imbunatatiri pe ici pe colo. Cu cat clasa este mai avansata, cu atat merita sa te orientezi catre aparatele noi (in plus, cand vine vorba despre modele full HD si HD, japonezii nu au scos nimic nou, continuand sa fabrice aparatele de anul trecut). Asa ca alegerile sunt variate, indiferent de diagonala pe care o doresti. Daca te orientezi catre un tv mare si vrei si un model nou, dar nu unul din categoria cea mai de sus, atunci Sony Bravia 65XF8577 poate sa iti atraga atentia in mod special.(Doar acum la reducere)

Despre Sony Bravia 65XF8577

In acest moment, Sony are cel putin trei televizoare teoretic mai bune decat acesta (si ele vin cu diagonala diferite, care pot ajunge pana la 254 cm). Unele dintre ele sunt OLED, altele LCD. Avantajul de care pare sa se bucure Sony Bravia 65XF8577 este ca pretul sau este relativ mai scazut decat cel al concurentei din cadrul aceleiasi firme. Televizorul este in continuare unul premium, dar propune costuri ceva mai acceptabile, deci poate sa fie o solutie mai buna pentru cei cu un buget consistent, dar care totusi nu vor sa dea cat pe o masina.

Sony Bravia 65XF8577
Televizor Smart Android LED Sony BRAVIA, 163.9 cm, 65XF8577, 4K Ultra HD

Si este totusi usor sa iti dai seama de ce televizorul este considerat unul premium. Ecranul sau este un LCD, dar este foarte subtire (lucru pe care un OLED il stapaneste si mai bine). Rama este ca si inexistenta, iar materialul din care este facuta, adica aluminiu, ofera maximul de rezistenta. Iar daca al alte modele de anul acesta poti sa contesti design-ul celor doua picioare pe care sta televizorul, Sony Bravia 65XF8577 aduce ceva mai multa eleganta. Picioarele sunt si in cazul sau un pic prea mari, dar una peste alta, arata binisor si sunt foarte stabile, cel mai important element.

Despre Sony Bravia 65XF8577

Sony Bravia 65XF8577 prezinta o imagine foarte buna, la cel mai ridicat nivel

Citeste si despre Televizoare Samsung

Asa cum spuneam, pe hartie un ecran LCD e mai slab ca unul OLED. Dar in ziua de astazi, tehnologia din spatele unui LCD este mai buna ca niciodata, deci nu cred ca exista persoane care ii pot contesta calitatea.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Sony Bravia 65XF8577 are o rezolutie 4K UHD, ceea ce este de la sine inteles. Are si HDR, iar iluminarea laterala a ecranului creaza gradul perfect de intensitate (daca aparatul era mai mare, atunci ar fi pus niste probleme, dar asta totul este foarte bine). Culorile si contrastul sunt si ele extrem de performante. Este adevarat ca va trebui sa umbli serios la setari pentru a stabili cel mai bun nivel pentru tine. Conteaza camera in care stai, cum bate soarele, daca e zi sau noapte, deci imaginea perfecta difera de moment.

Sunetul este unul acceptabil. Din ce am vazut, la televizoarele OLED Sony au venit cu un sistem revolutionar, care elimina difuzoarele si emite direct prin ecran. Sony Bravia 65XF8577 nu are asa ceva, lucru care il face probabil mai potrivit pentru cumparatorii mai traditionalisti.

Citeste si despre Televizoare LG

Fiind totusi vorba despre un aparat de 163 cm, adica unul potrivit in camere mari sau in spatii deschise, un sistem audio ar fi totusi in regula.

In final, Sony Bravia 65XF8577 are si sistem smart, un alt lucru la care este normal sa te astepti. Acesta foloseste Android 7.0, un sistem de operare imbunatatit, dar nu perfect. Are multe aplicatii, suporta Netflix si Youtube (printre altele) in format 4k HDR, conexiunea wi fi e stabila, dar totusi, interfata si numarul general de aplicatii nu se compara cu ceea ce gasesti la Web OS. Televizorul este si numeroase porturi HDMI si USB, iar acestea sunt situate in partea din spate a carcasei.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile

Concluzii

Sony Bravia 65XF8577 nu este un televizor pentru toata lumea. Trebuie sa ai casa destul de mare pentru el iar bugetul ar cam trebui sa fie si el cu aceleasi caracteristici. Dar este unul dintre cele mai bune aparate LCD de pe piata, cu o imagine aproape perfecta si asta ar trebui sa conteze cel mai tare. In plus, diagonala de 163 aduce si alte avantaje: poti sa te plasezi la o distanta mai mare de ecran fara sa scada calitatea si poti vedea imaginile 4k asa cum ar trebui, pe un ecran care sa le arate in toata splendoarea lor.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply