Sharp 32HG3342E

Cred ca este foarte greu sa alegi un televizor mic, cu dotari de nivel mediu. Sunt atat de multe variante bun, la preturi foarte acceptabile, iar diversitatea firmelor este si ea extrem de mare. Daca in cazul celor premium, ai de ales intre cinci sase producatori, aici variantele sunt cu zecile. Sharp este o firma mare, dar nu foarte celebra la noi. Asa ca un model precum Sharp 32HG3342E merita atentia ta. Nu vine cu foarte multe lucruri in plus fata de un Samsung sau LG din aceeasi categorie, dar nici in minus nu are caracteristici. Deci daca te intereseaza televizoarele de dormitor, atunci cu siguranta si acesta ar putea sa fie printre cele care iti vor atrage atentia.(Doar acum la reducere)

Despre Sharp 32HG3342E

Dar cine cauta modele originale la 80 cm? De fapt, oricine este binevenit sa le caute, dar ii va fi greu sa le gaseasca. Nici producator nu investeste bani, timp si energie in niste aparate pe care stie ca le va vinde foarte ieftin. Iar Sharp 32HG3342E este un model ieftin. Nu extrem de ieftin, dar cu siguranta de vreo patru ori mai mult decat un aparat de nivel mediu si poate chiar de 10 ori decat un model premium, cu diagonala mult mai mare.

Sharp 32HG3342E
Televizor LED Sharp, 81 cm, 32HG3342E, HD

La cei 80 cm ai sai, Sharp 32HG3342E arata normal, avand o rama subtirica si o carcasa decenta. Este greu sa spui din prima ca e un model foarte atractiv, dar din nou, aceste aparate nu se gasesc in clasa lui de pret sau de marime. Dar pentru dormitor, e ok. Atunci cand construiesc astfel de modele, producatorii presupun ca tu ai deja un tv mai mare si mai performant in casa, iar acesta va fi doar unul secundar. Si chiar daca nu ai, Sharp 32HG3342E este un aparat care isi face bine treaba si care te ajuta sa te bucuri de o experienta moderna, desi nu foarte complexa.

Despre Sharp 32HG3342E

Sharp 32HG3342E aduce imagini de calitate, dar in rest trebuie sa iti limitezi asteptarile

Citeste si despre Televizoare Full HD

Cred ca singurl lucru de care televizorul ar fi profitat si care lipseste este sistemul smart. Cred totusi ca Sharp 32HG3342E este genul de model pentru care conectarea la internet nu este obligatorie. Daca ai deja un televizor mai mare, exista cele mai mari sanse ca el sa fie deja smart.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Daca insa esti genul de persoana careia nu prea ii pasa de astefel de tehnologii, atunci e bine ca modelul de fata nu taxeaza in plus pentru ceva ce oricum nu iti folosea.

Un avantaj al prezenti sistemului smart ar fi fost posibilitatea de a vedea filme la calitate decenta fara sa fii dependent de cablu (cu a sa calitate uneori execrabila). Chiar si asa insa, Sharp 32HG3342E are suficient de multe porturi (3 HDMI si 2 USB) pentru ca tu sa poti vedea fisiere de pe stick sau sa poti folosi un DVD sau un Blue Ray player atunci cand este cazul.

Citeste si despre Televizoare LG

In sine, imaginea cu rezolutie HD este decenta atat timp cat si sursa este una buna. Chiar si pe rezolutie standard lucrurile se prezinta binisor, televizorul avand un sistem care face si imaginile in 480p sa fie acceptabile. Nu apar probleme nici la culori si nici la contrast, desi acestea sunt unele in limitele impuse de pret si chiar de marimea ecranului.

Sunetul este si el la fel de potrivit pentru camera in care vei monta televizorul. Cel mai probabil, aceasta va fi una de dimensiuni mai reduse, ceea ce inseamna ca nu va fi nevoie de un sunet senzational. Sharp 32HG3342E se prezinta bine in aceste conditii, dar nu se poate spune ca surprinde. Asa cum este in general, el se prezinta ca un tv corect din punct de vedere audio, nimic mai mult.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile

Concluzii

Asa cum spuneam si la inceput, este greu sa alegi un televizor de 80 cm. Sharp 32HG3342E este un model bun pentru aceasta categorie, dar este la fel ca multe altele. Poate ca producatorii ar trebui sa incerce sa individualizeze mai bine aceste modele. Pana atunci insa, acest aparat se bucura de o constructie mai solida decat cea a unor modele de buget si de renumele unei firme care in lume se lupta cu celelalte branduri din Asia (Sharp sunt si ei tot din Japonia, la fel ca Sony). Asa ca modelul merita cumparat, la fel care orice tv de la rivali, din aceeasi categorie.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply