Philips 32PFS6402/12

De cele mai multe ori, televizoarele mici nu primesc atat de multa atentie din partea producatorilor, indiferent daca ei se numesc LG sau Samsung. Insa si cei care cauta un model cu o diagonala sub medie merita sa aiba sansa de a alege un televizor de calitate macar apropiata de cea premium, daca nu chiar acolo. Si pentru acestia exista Philips, firma olandeza care a creat un aparat foarte bun, cu multe tehnologii pe care le regasim si la modelele premium, unul care le intrece cu siguranta pe cele mai multe din categoria lui. Numele este Philips 32PFS6402 (vezi oferta de AZI) si daca vrei un televizor de 80 cm premium, acesta reprezinta una dintre cele mai bune versiuni posibile.

Philips 32PFS6402

Despre Philips 32PFS6402/12

Un televizor premium este, in primul rand, unul care arata foarte bine. Nu spun ca design-ul este mai important decat functionarea, pentru ca nu este, dar este important ca un televizor sa iti lase o impresie buna de la prima vedere. Philips 32PFS6402/12 este un model cu o diagonala de 80 cm, dar arata la fel de bine ca unul de 120 cm.

Philips 32PFS6402
Televizor Smart Android LED Philips, 80 cm, 32PFS6402/12, Full HD

Atat rama cat si carcasa sunt foarte subtiri, iar stativul este unul discret (stiu ca nu pare de prea mare incredere, dar e stabil, mai ales atunci cand incerci sa nu dai cu picioarele in suportul telvizorului).  Este adevarat ca modelul nu este unul cu ecran OLED sau QLED, deci nu va fi la fel de subtire ca un televizor care este construit cu aceste tehnologii, dar totusi ecranul LED mai simplu nu il impiedica sa arate bine.

Philips 32PFS6402 review

Asa cum spuneam, Philips 32PFS6402 este raspunsul olandezilor la dorinta clientilor de a avea un televizor de 80 cm si de calitate ridicata. Chiar si asa insa, el tot unul de dormitor ramane, doar ca in acest moment poti si monta un produs premium intr-o camera mai mica.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Philips 32PFS6402/12 nu a facut rabat nici la calitate

In primul rand, imaginea este una cu rezolutia full HD. Da, nu e 4k UHD, dar pe un ecran de 80 cm era si greu de apreciat acest lucru. Rezolutia e pe atat de buna pe cat iti permite distanta la care stai fata de ecran sa o apreciezi. Cand ecranul e mai mic, trebuie sa stai mai aproape pentru a vedea cu adevarat la rezolutia respectiva. Asa ca o rezolutia 4k te-ar fi tintuit langa televizor si ar fi adus un pret mult mai mare. Cu alte cuvinte, full HD este o solutie mai buna.

Apoi, Philips 32PFS6402 beneficiaza de o tehnologie destul de interesanta, ambilight, una dezvoltata de Philips. Aceasta ilumineaza mai bine ecranul, ceea ce scoate in evidenta atat culorile cat si contrastul. Tehnologia e prezenta si la modelele de top, deci e placut sa o regasim si la unul de 80 cm, asa cum este acesta. Este adevarat ca televizorul nu este unul HDR, dar imagini de calitate poti fi obtinuite si fara aceasta functie.

Cum imaginea nu este totul, un televizor ar trebui sa aiba si un sunet cel putin decent. Iar Philips 32PFS6402/12 se descurca bine si aici, avand parte de un difuzor de 16 W, unul foarte bun date fiind dimensiunile modelului. Acesta ofera o redare destul de clara, care acopera excelent suprafetele ceva mai mici pentru care oricum aparatul este construit.

Si daca va intrebati de unde puteti face rost de continut full HD (in afara de cablu, unde oricum nu prea ai ce sa vezi), sistemul smart Android TV rezolva problema. Fara a fi cel mai bun din lume, acesta ofera un nivel decent de functionare. Are toate aplicatiile necesare si se misca destul de rapid. Ai si intrari HDMI si USB, pentru filme din alte surse sau chiar pentru a folosi televizorul ca monitor. O mica problema este reprezentata de dificultatea de a ordona canalele, dar Philips 32PFS6402 nu pierde puncte din aceasta cauza.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile

Concluzii

Toate aceste calitati vin si cu un pret ceva mai mare. Nu, Philips 32PFS6402 nu costa extrem de mult, dar totusi se cunoaste o mica diferenta fata de televizoarele obisnuite de 80 cm. Acestea fiind spuse, el merita investitia intrucat chiar ofera multe lucruri in plus fata de acestea. Practic, combina toate calitatile pe care ar trebui sa le detina un televizor modern, acestea fiind inglobate intr-un pachet ceva mai mic. Deci daca nu vreti sa sacrificati calitatea de dragul unui pret mai mic, acesta este unul dintre cele mai bune televizoare mici existente.

8.5 Total Score
Philips 32PFS6402/12, televizor premium de 80 cm

Totul incepe de la design...

PROS
  • Design premium
  • Calitatea imaginii si prezenta functiei ambilight
  • Sunet decent
CONS
  • Nimic
Add your review  |  Read reviews and comments

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply