Nei 49NE5000

Astazi vom discuta despre inca un televizor de la firma care preia numele unui vechi brand romanesc de televizoare. Este vorba despre Nei, un producator de televizoare ieftine, cu diagonale diverse, dar care nu schimba chiar atat de multe atunci cand vine vorba despre calitatile tehnologice pe care pe prezinta. Nei 49NE5000 este un model cu o diagonala ceva mai mare (in conditiile in care majoritatea televizoarelor de la ei se invart in jurul a 80 -100 cm), dar ramane unul cu pretul foarte bun. Nu este nici el foarte complex, ceea ce poate sa reprezinte un avantaj sau un dezavantaj, in functie de cine il cumpara.(Doar acum la reducere)

Despre Nei 49NE5000

Televizoarele ieftine arata toate cam la fel. Si toate sunt facute din materiale asemanatoare. Si e normal sa se intample acest lucru, pentru ca firmele nu au nici bugetul si nici interesul sa investeasca pentru a le duce la un nivel deosebit. Daca oamenii ar vrea asa ceva, si-au cumpara un tv de firma si oricum pretul ar creste si el. Asa ca Nei 49NE5000 ramane un model cu o rama decent de subtire, dar cu o carcasa cam mare. Stativul este alcatuit din doua picioare simple, dispuse simetric, dar care reusesc sa ofere multa stabilitate.

Nei 49NE5000
Televizor LED NEI, 123 cm, 49NE5000, Full HD

Dincolo de aspect, lucrul mai avantajos este dimensiunea ecranului. Nei 49NE5000 are o diagonala de 123 cm, ceea ce il face sa fie mai multe un televizor destinat livingului. Si daca ne gandim cine reprezinta publicul tinta, este clar ca miscarea este inspirata. Acest televizor este facut mai ales pentru cei care nu vine cu cine stie ce pretentii de la aparatul pe care il cumpara, dar cu siguranta unii vor dori un model mai mare, cele de 80 cm nefiind potrivite pentru orice incapere. Asa ca Nei 49NE5000 acopera toate aceste domenii, fiind marisor, simplu si ieftin, deci avantajos pentru publicul tinta.

Despre Nei 49NE5000

Nu te astepta la lucruri complexe, pentru a nu fi dezamagit

Citeste si despre Televizoare Sony

Bineinteles, asta nu inseamna ca Nei 49NE5000 este un televizor de slaba calitate, dar trebuie sa fi tratat exact drept ceea ce este. Spre exemplu, rezolutia sa este ok, full HD fiind inca o alegere si pentru multi producatori mari.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Nu doar ca astfel pretul este si el mentinut la un nivel mai scazut, dar cumparatorii se vor bucura de un nivel ridicat de claritate al imaginilor. Culorile sunt decente si ofera toate conditiile pentru un contrast pe masura. Din pacate, televizorul nu vine cu sisteme deosebite care sa scoata maximum dintr-o rezolutie de 1080p. Dar intotdeauna la modelele ieftine este loc de imbunatatiri, de aceea sunt si ieftine.

In ceea ce priveste sunetul, situatia sta cam la fel. In mare, televizorul este bine adaptat camerelor in care va sta, dar nu te va uimi prin fidelitatea redarii. Nei 49NE5000 are doua difuzoare de 8 W, ceea ce nu e chiar atat de mult. De regula as spune ca merita sa investesti si intr-un soundbar, dar aici el este cu adevarat optional. Cel mai probabil nu iti cumperi acest televizor pentru a avea o experienta ca la cinena, deci nu stiu daca merita sa dai banii pe gadget-uri in plus.

Citeste si despre Televizoare Full HD

Asa cum probabil era de asteptat, Nei 49NE5000 nu este un televizor smart si nici nu cred ca era nevoie. Cum el este destinat celor care sunt interesati doar de ceea ce transmit efectiv posturile tv, conexiunea la internet ar fi fost privita ca un lucru in plus, care mai si ingreuna utilizarea.

Totusi, pentru cablu HD exista un slot CI+ care face mai usoara conectarea. Iar daca din cand in cand vrei totusi sa vezi niste filme din surse externe, cele trei intrari HDMI si doua USB iti pot usura foarte mult accestul la acestea (ba chiar este loc si pentru un sistem adio, in conditiile in care chiar ti-l doresti).

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile

Concluzii

Nei 49NE5000 nu este un televizor special, dar nu este nici unul prost. Daca ai de la el asteptarile corecte, acesta va reprezenta o solutie destul de buna pentru toti cei care nu au un buget foarte mare. Din pacate pentru el, astfel de modele sunt destul de dese iar sigurul avantaj este raportul dintre pret si diagonala. Este unul dintre cele mai ieftine televizoare de 123 cm si daca vrei ceva mai mare, deja va trebui sa scoti mult mai multi bani din buzunar. Dar chiar si acesta este un punct forte foarte important.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply