LG 60SJ810V

Televizoarele Super UHD sunt la moda, iar pentru unii cumparatori, ideea de ?super? poate sa insemne ca televizorul ofera un tip de rezolutie speciala. Din pacate, nu este cazul de asa ceva. Super UHD este o denumire inventata, care este folosita de mai toate firmele mari (unele aleg SUHD, dar ideea este tot aceeasi). Ce inseamna mai exact aceasta? In primul rand, ca televizorul este unul LCD, cu ecran clasic, adica nu este OLED sau QLED. In acelasi timp, ?super? inseamna si ca televizorul este probabil cea mai buna varianta dintre cele care nu sunt OLED (cum LG au doar din acestea, ne raportam doar la ele deocamdata). Asadar, LG 60SJ810V este un televizor foarte mult, chiar daca denumirea de super nu spune atat de multe pe cat si-ar dori producatorii sa te faca sa crezi.(Doar acum la reducere)

Despre LG 60SJ810V

Ba chiar se poate spune ca il avantajeaza. Dupa cum probabil stiti, televizoarele OLED sunt cele mai subtiri de pe piata si chiar daca LG 60SJ810V nu este unul dintre ele, design-ul sau este cu siguranta unul interesant. Carcasa este si asa foarte eleganta si subtire, iar rama abia daca se vede. Pentru un LCD, acesta chiar atata senzational si chiar daca are si un suport cu picior arcuit care il face sa fie elegant, cel mai bine i-ar sta in perete. Este o varianta un pic mai sigura si daca iti cumperi un televizor modern, este bine sa te gandesti sa il montezi asa cum este recomandat sa faci cu toate modelele de tipul sau.

LG 60SJ810V
Televizor Super UHD Smart LG, 151 cm, 60SJ810V, 4K Ultra HD

Revening la diagonala, 151 cm inseamna destul de mult (desi gasesti fara probleme si televizoare cu 50 cm mai mari). LG 60SJ810V este un tv pe care ar trebui sa il montezi intr-un living spatios, pentru a te bucura de el asa cum trebuie. Pe langa acest lucru, nu este nici cel mai iefitn televizor posibil, deci daca tot faci o investitie intr-un model premium, atunci macar sa ai sansa de a-l monta acolo un te poti bucura cel mai tare de el.

Despre LG 60SJ810V

LG 60SJ810V este un tv mare, dar acest lucru nu afecteaza deloc design-ul

Citeste si despre Televizoare Samsung

Si nu ar trebui sa credeti ca sunetul este unul rau. Dar in acelasi timp, discutam de un televizor cu un ecran foarte subitire si cu o carcasa pe masura acestuia. Asa ca producatorii nici nu aveau unde sa montezi niste difuzoare serioase.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

LG 60SJ810V se aude ok daca nu ai prea mari pretentii de la el, dar daca vrei sa apreciezi cu adevarat investitia pe care ai facut-o, atunci sa strica sa mai pui cativa bani la bataie si sa cumperi un sistem audio care sa iti ofere cu adevarat o experienta ca la cinema.

Si ar fi pacat sa nu faci asta, pentru ca imaginea este una excelenta. Rezolutia 4K UHD dar mai ales functia HDR aduc niste culori mult mai clare si vibrante, dar si o claritate generala superioara. Daca ai vazut cateva ecrane OLED iti vei da totusi seama ca ele au o calitate mai buna, dar pentru un LCD, LG 60SJ810V impinge lucrurile pe cat de departe se poate. Astfel, televizorul devine foarte bun si pentru filme, dar si pentru jocuri, nu are lag si la rezolutia maxima, imaginile in miscare te pot surprinde foarte placut.

Citeste si despre Televizoare LG

De asemenea, un mare avantaj al modelului este sistemul de operare Web OS 3.5. LG reusesc in continuare sa fii primii in acest caz si ofera o experienta online aproape perfecta. Depinde si conexiunea la internet, dar in cea mai mare parte a timpului totul se misca repede si exact.

Ai multe aplicatii (pe toate cele de filme, asa ca nu ar trebui sa fie probleme din princina continutului 4K) si totul este usor de controlat. Iar cand filme din alte surse, porturile numeroase iti stau la dispozitie.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile

Concluzii

Nu stiu daca toata lumea va avea nevoie de un model asa cum este LG 60SJ810V, dar daca ti-l permit, este un aparat foarte bun. Fara a fi un varf de lance in industria moderna de televizoare, acesta reuseste totusi sa impreisoneze printr-un pret relativ bun, o imagine excelenta si un design care te surprinde din primul moment. Se pune si problema spatiului, dar si aici lucrurile nu stau chiar atat de rau (pana la urma nu vorbim despre un tv de 200 cm). Deci el este recomandat tuturor celor care isi doresc un televizor mult peste medie.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply