Horizon 32HL7300H

Televizorul despre care vom discuta in cele ce urmeaza este unul dintre cele mai ieftin de pe piata de la noi, cel putin atunci cand il raportam la diagonala lui. Bineinteles, nu vine de la o firma mare, intrucat acestea si atunci cand lanseaza un model mai simplu tot ii pun un pret mai apropiat de pretentiile lor. El vine de la Horizon, o fima mai mica, dar destul de serioasa, cu o gama variata de oferte, de la niste modele asa cum este acesta la unele care se apropie cat de cat de nivelul de calitate premium. Horizon 32HL7300H (vezi cel mai bun pret al momentului) este, asadar, un televizor mai simplut, dar lipse de elemente care il pot face atractiv, macar pentru publicul sau tinta.

Horizon 32HL7300H

Despre Horizon 32HL7300H

Nu pot spune ca televizoarele de la Horizon arata rau si in mod cert nici acesta nu o face. De fapt, producatorul chiar pare sa se inspire destul de mult de la brandurile de top, iar rezultatele ne arata ca atat timp cat nu copie prea mult, ideea este una inspirata.

Horizon 32HL7300H
Televizor LED Horizon, 80 cm, 32HL7300H, HD

In primul rand, Horizon 32HL7300H este un televizor micut, de doar 80 cm. Dar spre deosebire de alte modele cu aceasta diagonala si cu un pret destul de mic, el are o rama subtire si o carcasa care arata decent. Suportul este asigurat de doua picioare si nici ele nu se prezinta rau. In mare, vorbim despre un aparat numai bun de pus in dormitor, unul care te poate asigura ca nu va aduce niciun deserviciu modului in care arata incaperea. Mai mult de atat nici nu se putea, dar fiind pretul si, bineinteles, nici nu se poate cere.

Horizon 32HL7300H review

Caracateristici de baza in ceea ce priveste tehnologia

Horizon 32HL7300H nu este un televizor complex, dar nu cred ca multi oameni se asteptau la asta. In primul rand, performante este in functie de pret si aici pretul este unul scazut. Asta inseamna ca ar trebui sa te multumesti cu mai putin in conditiile in care si platesti destul de putin pe acest televizor.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

In primul rand, acesta are o rezolutie HD. Da, este oarecum depasit dar oricum este cu mult mai bine de ceea ce ne ofera televizoarele clasice. Ecranul cu LED este unul bunisor si ofera claritate imaginilor, suficient de multa incat sa vorbim despre o calitate acceptabila. In plus, culorile si contrastul sunt ok. Bine, poate ca mai apar momente in care nu totul se prezinta la nivel inalt si sunt tot felul de imagini de moment in care contrastul sufera, dar acestea sunt rare si pentru un tv HD, calitate este rezonabila.

Ca sunet, Horizon 32HL7300H nu impresioneaza, dar sunt putine televizoare care o fac. Se aude decent pentru o camera mai mica, asa cum va fi probabil cea in care il vei monta. De asemena, conteaza mult si faptul ca e este ieftin. Dupa cum stiti, rezolvarea pentru un sunet mai slab poate sa fie utilizarea unui sistem audio, dar aici, investitia in asa ceva ar submina chiar ideea de televizor ieftin. Asa ca ai de ales. Poti cumpara un sistem care costa cel putin jumatate din cat o face televizorul, sau te poti multumi cu atat cat ofera acesta.

In final, trebuie aduse in discutie si posibilitatile de conectare. Horizon 32HL7300H nu este smart, ceea ce e de inteles. Filmele HD pot fi asadar vazute fie prin cablu, fie alegand doua dintre metodele care iti ofera si mai multe oportunitati. Aparatul are cate o intrare HDMI si USB. Asta inseamna ca poti sa conectezi si un DVD player (dar nu si un sistem audio in acelasi timp) sau un stick de pe care sa transferi filme sau alte filmari.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Horizon 32HL7300H este genul de televizor care va fi cu adevarat atractiv mai ales pentru cei care au un buget mai redus si pretentii mai mici. O solutie ar fi sa il cumperi si atunci cand iti cauti un al doilea sau un al treilea televizor in casa, caz in care chiar nu are sens sa cumperi ceva prea complex. Dar e bun si pentru cei care nu vin cu mare pretentii si se multumesc doar cu un aparat mai simplu, asa cum este acesta. Pana la urma, conteaza si faptul ca televizor functioneaza bine si arata ok, iar in raportul cu pretul sau, astfel de caracteristici sunt satisfacatoare.

8 Total Score
Horizon 32HL7300H, un televizor ieftin de calitate satisfacatoare

Horizon 32HL7300H nu arata rau, ceea ce e surprinzator si nu prea

PROS
  • Foarte ieftin
  • Imagine decenta
  • Arata destul de bine ca design
CONS
  • Nu e potrivit pentru cumparatorii mai pretentiosi
  • Functionare destul de simpla
Add your review

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply