Bosch MUM54D00

Bosch MUM54D00 (doar AICI la cel mai bun pret) este un robot de bucatarie care te ajuta sa prepari mult mai usor retetele. Acesta beneficiaza de dotari complexe, menite sa iti fie la indemana pentru orice sarcini ai prin bucatarie. Cu un astfel de robot vei putea pregati aluaturi pentru paine, cozonac sau prajituri, dar si frisca, piureuri, creme, maioneza, salate de icre etc.

Bosch MUM54D00

Despre Bosch MUM54D00

Bosch MUM54D00 are o putere de 900 W si 7 viteze. Modelul este disponibil pe un design care imbina albul cu albastrul. Contructia este rezistenta, avand la baza materiale de cea mai buna calitate. Accesoriile sunt de asemenea foarte calitative, avand la baza metalul. Robotul este livrat alaturi de un tel, un batator de spuma si un accesoriu pentru framantat. Tehnologia MultiMotion Drive aduce un sistem de mixare 3D, care permite amestecarea optima a ingredientelor. In cazul in care doresti mai multe accesorii, acestea pot fi cumparate separat. Focusul robotului este pe pregatirea aluaturilor si amestecarea omogena a ingredientelor, daca avem in vedere accesoriile standard cu care este livrat.

Bosch MUM54D00 preia foarte mult din efortul necesar pentru pregatirea unor produse precum painea, pizza sau cozonacii. Acesta framanta foarte bine si scade timpul necesar pentru prepararea retetei. Pentru multa lume, partea cea mai obositoare la pregatirea produselor coapte este fix framantarea.

Bosch MUM54D00

Bosch MUM54D00: robotul complex de bucatarie

Robotul de fata preia aceasta sarcina cu seriozitate si livreaza un aluat perfect in cel mai scurt timp. Bolul are o capacitate de 3.9 litri. Fiind foarte incapator, acesta permite prepararea unor cantitati mai mari de ingrediente. Capacitatea de framantare este 1.5 kg. Aluatul iese atat de bine incat am putea spune chiar ca robotul se descurca mai bine decat multe dintre masinile de facut paine.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Toate accesoriile si piesele aparatului pot fi curatate in masina de spalat vase. In acest fel scapi si de grija curatarii robotului dupa terminarea retetelor. In cazul in care ai nevoie sa speli manual, procesul va fi foarte simplu datorita pieselor din materiale usor lavabile.

Silentios si fiabil

Ar mai fi de mentionat ca Bosch MUM54D00 functioneaza silentios si nu face foarte multe zgomot atunci cand este folosit. Nu se mai intampla ca in cazul aparatelor vechi, atunci cand vecinii stiau cand foloseai robotul de bucatarie din pricina zgomotului foarte mare.

Un alt aspect de mentionat este ca robotul nu se incinge. Ai spune ca acest lucru ar trebui sa fie o regula pentru orice aparat de bucatarie, dar din pacate inca exista modele care sa se suprasolicite. Din fericire, nu si cel de fata. Bosch MUM54D00 este optimizat pentru a functiona eficient din toate punctele de vedere.

Modelul este compact si poate fi depozitat cu usurinta. Acesta poate fi si usor transportat, lucru util in preajma sarbatorilor sau atunci cand vrei sa gatesti la rude sau prietene. De asemenea, acesta este dotat cu un sistem de prindere anti-alunecare, util pentru fixarea in timpul functionarii.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Concluzii

Bosch MUM54D00 este un robot de bucatarie cu focus pe prepararea aluaturilor. Acesta are un randament foarte bun si beneficiaza de dotari foarte utile. Aluatul este framantat eficient intr-un timp foarte scurt. Bolul pentru aluat are o capacitate buna, iar piesele si accesoriile sunt de calitate. Robotul te va scapa de foarte mult efort, iar rezultatele vor fi excelente.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply