Beko DFN26420X

Din ce in ce mai multe bucatarii sunt dotate in ziua de azi cu fel si fel de electrocasnice care sa le usureze munca. Masina de spalat vase Beko DFN26420X este un electrocasnic frecvent intalnit in bucatariile romanilor. Acest lucru e datorat de faptul ca usureaza munca oricui in bucatarie, astfel putand sa aiba parte de mai mult timp liber petrecut alaturi de cei dragi.(Doar acum la reducere)

Despre Beko DFN26420X

Aceasta masina de spalat vase este independenta si are o capacitate destul de mare de incarcare si cu toate acestea, ne impresioneaza deosebit de placut si prin eficienta sa energetica extrem de ridicata de A++. Cu toate ca exista pe piata si electrocasnice de clasa A+++, acest model are ca avantaj prezenta a celor 6 programe de spalare, plus cea de autocuratare, ceea ce e foarte util, alaturi de 4 extra-optiuni foarte folositoare.

Beko DFN26420X
Masina de spalat vase Beko DFN26420X, 14 seturi, 6 programe, Clasa A++, Motor ProSmart, Display LCD, Traywash, Inox

Datorita faptului ca are o capacitate de 14 seturi, este un electrocasnic ideal pentru familiile alcatuite din numerosi membri, intocmai pentru ca va face fata brio solicitarilor.

Despre Beko DFN26420X

Caracteristicile de top ale masinii de spalat vase Beko DFN26420X

Citeste si despre Review-uri si pareri despre aragazuri

Pentru inceput, masina de spalat vase Beko DFN26420X ne impresioneaza deosebit de placut prin designul sau. Este de culoare inox, asa ca emana o eleganta aparte. Asadar, o investitie de acest fel, va aduce un plus designului interior a bucatariei. In plus, aceasta culoare este foarte usor de intretinut.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Mai mult decat atat, aceasta prezinta si un consum destul de redus. Mai precis, masina de spalat vase Beko DFN26420X prezinta un consum anual de apa 3080 l, un consum de apa de 11 l pe ciclu de spalare, un consum de energie de 0.93 kWh pe ciclu de spalare, precum si un consum anual de energie de 266 kWh. Surprinzator, insa este si foarte putin zgomotoasa. Mai exact, acest model prezinta un nivel de zgomot de doar 46 dB(A).

Bineinteles, masina de spalat vase Beko DFN26420X prezinta si o multitudine de programe si de optiuni, menite sa iti usureze munca in bucatarie si totodata de a avea vase mult mai curate, intr-un timp mult mai scurt. Printre cele mai apreciate se numara: optiunea de incarcare pe jumatate, siguranta copii, protectie in caz de inundatie, program intensiv, program rapid, program auto, programare intarziata, program Eco / Bio, precum si program prespalare.

Citeste si despre Star-Light FCF50GRTS

La fel de utile sunt si modernele tehnologii pe care le prezinta, precum GlassSheild, System Acrobat, Fast+ si All in 1.

Cu toate acestea, masina de spalat vase Beko DFN26420X este recomandata in a fi montata in bucatariile de dimensiuni mai mari, intocmai pentru a nu incomoda. Mai precis, acest model are dimensiunile 85 x 60 x 60 cm (6 x L x A).

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Prin urmare, masina de spalat vase Beko DFN26420X este o investitie de incredere pentru o lunga perioada de timp. Acest lucru este garantat de calitatea materialelor din care e confectionata. Avand totodata o capacitate atat de mare si functii atat de numeroase, este un ajutor de nadejde pentru orice familie. Astfel nu doar ca vei avea mult mai mult timp liber, insa vei avea parte si de vase curate luna.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply