Beko DFN16210W

Odata cu trecerea timpului, am devenit si mai aglomerati de sarcinile pe care le avem de indeplinit, astfel, pentru a avea mai mult timp liber pentru a ne bucura alaturi de cei dragi, apelam la mici ajutoare. Masina de spalat vase Beko DFN16210W este, de altfel, o buna investitie ce chiar isi merita toti banii (care de altfel, nici nu sunt foarte multi).(Doar acum la reducere)

Despre Beko DFN16210W

Fara nicio urma de indoiala, o astfel de achizitie este necesara in orice bucatarie, mai ales in ziua de azi, cand avem cu totii un stil de viata destul de solicitant. O investitie de acest fel nu doar ca te scuteste de depunerea unui efort fizic, insa intr-un timp mult mai scurt, vei avea vase mai curate ca niciodata. In plus, consumul va fi unul destul de redus.

Beko DFN16210W
Masina de spalat vase Beko DFN16210W, 12 seturi, 6 programe, Clasa A+, 60 cm, Alb

Intreaga gama de masini de spalat ce fac parte din celebrul brand Beko, este recunoscuta nu doar pentur accesibilitaeta preturilor la care pot fi achizitionate, orice pentru specificatiile sale, ci si pentru functiile si caracteristicile pe care le prezinta. Cu toate acestea, se pare ca in topul preferintelor clientilor se afla masina de spalat vase Beko DFN16210W. Acest lucru e datorat de faptul ca este un model modern ce satisface cerintele oricarei familii.

Despre Beko DFN16210W

Caracteristicile masinii de spalat vase Beko DFN16210W

Citeste si despre AEG F78700VI1P

Pentru inceput, este foarte important de mentionat faptul ca acest model atrage prin designul sau clasic, ceea ce ii permite sa fie montat in orice incapere, indiferent de designul acesteia, intocmai pentru ca se va potrivi de minune. Referitor la dimensiunile acestuia, trebuie sa precizam ca are 85 x 59.8 x 60 cm (l x L x A). Asadar, este recomandat pentru incaperile nu foarte mici, intocmai pentru a nu incomoda.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Odata achizitionat acest electrocasnic ce are o capacitate de 12 seturi, la pachet se vor mai primi si: un cos pentru tacamuri, un compartiment sare, precum si 4 rafturi sertar superior.

Mai mult decat atat, spre deosebire de multe alte modele de pe piata, masina de spalat vase Beko DFN16210W aduce nou 5 tipuri de tehnologii moderne si deosebit de practice: Indicator clatire suplimentara, Quick & Clean, Mini 30 grade Celsius, Senzor detectare automata grad murdarie, precum si Sistem control exces apa. Toate acestea contribuie la rezultarea unor vase mult mai curate, intr-un timp mult mai scurt, si cu un consum mult mai mic de apa, energie electrica si detergent.

Citeste si despre Totul despre echiparea bucatariei

Extrem de important la o masina de spalat este sa beneficieze de modul Automat care sa permita setarea automata a unui program de spalare ideal, in functie de gradul de murdarie a vaslor. Astfel, cu un minim de resurse utilizate, vor rezulat vase imaculate.

Cut oate acestea, pe cat este de practica si de utila aceasta masina de spalat vase Beko DFN16210W, pe atat este si de economa. Mai precis, aceasta prezinta un consum anual de energie de 290 kW. In plus, este si destul de silentioasa: 47 dB(A).

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Prin urmare, masina de spalat vase Beko DFN16210W este o investitie care chiar isi merita toti banii.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply