Beko DEN28320GB

Daca iti doresti sa scapi odata pentru totdeauna de activitatea de a spala vasele murdare dupa ce au plecat musafirii sau chiar dupa ce cinezi alaturi de familia ta, masinae spalat vase Beko DEN28320GB reprezinta cea mai buna solutie. De ce exact acest model si nu altul? Ei bine, spre deosebire de marea majoritate a electrocasnicelor de acest fel, acesta a fost premiat la nivel international pentru excelentul sau raport calitate – pret ce greu ar putea fi egalat.(Doar acum la reducere)

Despre Beko DEN28320GB

Tehnologia avanseaza de la an la an, de la luna la luna si de la o zi la alta, iar acest model este dovada ca pe piata apar mereu produse de o calitate din ce in ce mai buna. Cu toate acestea, se pare ca produsele Beko se bucura de un succes urias in momentul de fata, intocmai pentru ca produsele realizate si comercializate sunt de o calitate greu de egalat.

Beko DEN28320GB
Masina de spalat vase Beko DEN28320GB, 13 seturi, 8 programe, Afisaj LCD, ProSmart Inverter, Clasa A++, 60 cm, Usa sticla, Negru

Masina de spalat vase Beko DEN28320GB este realizata la cele mai inalte standarde de pe piata, iar acest lucru este foarte usor de observat, doar urmarind caracteristicile si specificatiile pe care le prezinta.

Despre Beko DEN28320GB

Ce avantaje iti va aduce masina de spalat vase Beko DEN28320GB

Citeste si despre Beko FSE62110DX

Fara nicio urma de indoiala, masina de spalat vase Beko DEN28320GB iti va imbunatati considerabil stilul de viata alert, intocmai pentru ca te va scuti de a depune efort fizic si totodata iti ofera posibilitatea de a avea vase perfect curate.

Vezi acum pret cu transport gratuit

De ce sa mai pierzi un timp pretios, stand in bucatarie si spaland zecile de vase murdare ce au ramas dupa petrecerea cu prietenii? Cu ajutorul acestui electorcasnic, in doar cateva ore, vei avea vase perfect curate, perfecte in a fi asezate din nou in dulap. Este usor de utilizat, are un consum redus, iar rezultatele sunt de exceptie.

Dat fiind faptul ca are o capacitate de 13 seturi, este ideala pentru familiile alcatuite din numerosi membri, intocmai pentru ca va face fata cu brio solicitarilor. De asemenea, masina de spalat vase Beko DEN28320GB prezinta si numeroase functii si programe care iti vor usura munca in bucatarie si care totodata te vor ajuta sa ai vase mai curate, intr-un timp mai scurt si cu un consum mai mic. Printre acestea se numara: optiune de incarcare pe jumatate, program intensiv, program rapid, program auto, programare intarziata, program Bio / Eco, program pentru prespalare, AquaFlex, precum si Glass Care.

Citeste si despre AEG F67732M0P

Pe cat este de practica, pe atat este si de economica, intocmai pentru ca prezinta un consum destul de redus, spre deosebire de marea majoritate a electrocasnicelor de acest fel. Mai exact, masina de spalat vase Beko DEN28320GB are un consum anual de apa de 2800 l, in consum de apa de 10 l pe ciclu de spalare, precum si un consum anual de energie de 262 kWh.

Un alt aspect care atrage intr-adevar atentia tuturor asupra acestui electrocasnic consta in designul deosebit de atractiv pe care il prezinta. Este de culoare neagra, asa ca eleganta isi spune intr-adevar cuvantul in acest caz. In plus, este si foarte usor de intretinut.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Asadar, chiar merita sa investesti in masina de spalat vase Beko DEN28320GB, mai ales ca beneficiaza in momentul de fata de cel mai bun raport calitate – pret de pe piata.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply