AEG F67732M0P

In fiecare casa exista o gama variata de aparatura electrocasnica care sa va ajute sa treceti cu bine peste orice incercare si mai ales care sa va ajute sa va bucurati de cat mai mult timp realizand lucruri importante si alaturi de cei importanti. Urmatoarea ca si importanta din punctul meu de vedere dupa o masina de spalat rufe este o masina de spalat vase, deoarece cel mai mult timp se pierde spaland vasele dupa o masa copioasa, dupa o petrecere sau dupa o reuniune. Un ajutor va vine din partea celor de la AEG prin produsul numit masina de spalat vase AEG F67732M0P.(Doar acum la reducere)

Despre AEG F67732M0P

Cu un aspect compact data de forma clasica dar si de dimensiunea de 850mm x 596mm x 610mm care o fac sa se integreze perfect in orice bucatarie si in orice locuinta. Pe langa aceasta caracteristica a designului prezenta nuantei metalice si a panoului de afisaj ce va ofera informati cu privire la programul selectat pentru functionare dar si la timpul ramas din acest program.

AEG F67732M0P
Masina de spalat vase AEG F67732M0P, 15 Seturi, 7 Programe, Clasa A++, 60 cm, Inox

In lateralul acestui panou de afisaj gasim un buton pentru pornirea functionari, un buton pentru selectarea programului, pentru programare intarziata dar si un buton pentru optiuni.

Despre AEG F67732M0P

Functionare fara reprosuri

Citeste si despre Beko FSE62110DX

Privind aspectul intern ai la dispozitie in primul rand un spatiu destul de generos dar care este compartimentat cu ajutorul cosurilor de care dispune. Pe langa cosul de vase mai avem un cos pentru tacamuri, un suport pentru pahare, un raft suport rabatabil pentru cani, 6 suporturi moi pentru pahare de vin.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Acestea iti vor permite sa speli in acelasi timp pana la 15 seturi de vase cu alte cuvinte o cantitate foarte mare intr-un timp foarte scurt dar cu ajutorul unei masini de spalat vase cu un pret putin cam ridicat comparativ cu a unor produse similare.

Functional trebuie sa abordam in primul rand tehnologia prezenta in cadrul acestei masini de spalat o tehnologie WaterSave care va ajuta sa economisiti pana la 50% consumul de apa prin salvarea apei folosite la ultimul ciclu de spalare si refolosirea ei la primul ciclu de pre-spalare al urmatoarei utilizari.

Citeste si despre Aragazul Beko FSHT62111GX

Aceasta tehnologie dar si programele sau functie iti vor garanta pe langa o spalare foarte buna si o grija pentru sanatate. Folosirea functiei ExtraHygiene va garanteaza vase extrem curate si indepartarea pana la 99.99% a bacteriilor cu ajutorul cresteri temperaturi apei folosite pentru clatire. Pe langa aceasta functie gasim si o functie de spalare rapida de 30 minnute la o temperatura de 60 grade celsius in acest mod poti sa ai la dispozitie vase curate intre felurile de mancare.

Mai gasim de asemenea si programe de spalare precum Eco 50 ??C, Extra silentios pentru o utilizare nocturna, Pro 70?C, pro Zone sau AutoSense 45-70?C care va seta temperatura si consumul de apa functie de nivelul de murdarie al vaselor si de cantitatea folosita.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Privind eficienta si incadrarea acesteia in clasele specifice avem o pozitie specifica in clasa A atat pentru spalare cat si pentru uscare iar consumul aferent functionari este unul specific clasei de eficienta energetice A++. Aceste pozitionari se datoreaza unui consum anual de apa de 2100litri, unui consum mediu de apa/program de 11 litri si unui consum mediu anual de energie de 270kW.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply