Zelmer ZFP1100C

Robotii de bucatarie sunt aparate diverse si nu toti fac lucrurile la fel. Inainte de a vorbi despre Zelmer ZFP1100C trebuie sa tii minte acest lucru, pentru ca altfel ar putea sa para un model destul de ciudat. Asta pentru ca el nu este un robot clasic. (vezi reducerile de AZI)

Despre Zelmer ZFP1100C

Nu taie legume, nu face suc si poate sa te ajute la tocatul carnii. Dar are alte utilitati si orice persoana care gateste regula (mai ales fanii dulciurilor) il vor gasi ca fiind un model mai mult decat util. Este si premium, deci calitatea lui trece dincolo de utilitatea efectiva pe care o arata in bucatarie.

In primul rand, se poate observa cu usurinta ca aparatul este unul solid. Este unul dintre acele modele pentru care trebuie sa ai ceva spatiu. Este, de asemenea, si unul destul de greu. El cantareste 7.7 kg si daca nu vrei sa te misti cu el prea mult, este clar ca locul destinat lui va trebui sa fie unul generos. Insa toate aceste lucruri sunt explicabile.

Despre Zelmer ZFP1100C

Un real ajutor atunci cand te pregatesti de musafiri

Citeste si despre Tefal Masterchef Pro QB625

Greutatea mai mare privine din faptul ca si materialele sunt unele foarte bun. Intreg aparatul este facut din otel inoxidabil, ceea ce ofera o diferenta majora fata de modelel mai ieftin, din plastic. Asadar, Zelmer ZFP1100C este facut sa reziste si sa te tina cat mai mult timp. Este adevarat si ca va trebui sa iti cumperi si alte aparate daca vrei sa ai o bucatarie complet echipata, dar acesta nu este atat de scump incat sa faca imposibila investitia.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

In principal, Zelmer ZFP1100C poate sa fie folosit pentru doua operatiui. In primul rand, este o unealta excelenta pentru a framanta aluatul. Si chiar poti framanta destul de mult, in conditiile in care capacitatea bolului de aluminiu este de 4 l.

Cu siguranta poti face cozonac si foarte multe prajituri, unele cu care sa iti incanti familia si oaspetii. In plus, robotul are sapte trepte de viteza si o putere totala de 1000 W, fiind perfect pentru astfel de operatiuni ce se pot dovedi a fi complicate pentru un aparat ceva mai slabut.

Citeste si despre Gorenje SB500 W

In final, spuneam ca pretul nu este cel mai mare, dar nu este nici cel mai mic. Cert este insa ca daca vrei un robot complet (adica unul cu tocator, blender si altele) si vrei ca nivelul de calitate sa ramane constant, va trebui sa scoti din buzunar de vreo trei ori mai mult decat costa Zelmer ZFP1100C.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

In concluzie, acesta este un aparat foarte util, de calitate premium, solid si cu multe functii. Pentru cei care fac multe prajituri e alegerea ideala si te scapa de mult efort si timp pierdut in bucatarie.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply