Toshiba 40L3663DG

Este foarte dificil sa spui ca un anumit televizor bun pentru o camera trebuie sa aiba o anumita dimensiune. Este evident ca pentru un dormitor se aleg modele mai mici iar pentru un living cele mai mari, dar in acelasi timp, de unde incep si unde se termina aceste masuri. Putine living-uri pot primi modele de 180 cm, asa cum in unele dormitoare un tv de 60 cm poate sa fie de ajuns. Iar unul de 102 cm, desi e facut pentru dormitor, poate sa fie montat si in living, in functie de cat de mare e camera si de cum este aranjata mobila. Iar Toshiba 40L3663DG ar fi o alegere ok. (Doar acum la reducere)

Despre Toshiba 40L3663DG

Daca te intereseaza si firma in sine, nu doar modelul pe care il cumperi, atunci probabil ca stii care este situatia cu Toshiba. Acesta sunt un producator gigant in lumea electronicelor, dar in acelasi timp, pe piata televizoarelor sunt un brand mediu. In niciun caz nu vand la fel de bine (si nici nu au modele la fel de avansate) ca LG, Samsung sau Sony, dar sunt mai bine cotati decat o firma de buget, provanita din China (desi acestea pot fi la randul lor solutii excelenta in unele situatii).

Toshiba 40L3663DG
Televizor LED Smart Toshiba, 102 cm, 40L3663DG, Full HD

Toshiba 40L3663DG este un model de clasa medie din multe puncte de vedere, desi ramane unul destul de simplu. De asemenea, are un pret ok daca ne gandim ca este smart si nu vine la o diagonala foarte mica. Iar faptul ca este ?inteligent? reprezinta un avantaj de luat in calcul. Nu toate televizoarele de 101 cm sunt asa, deci acesta chiar aduce ceva in plus. Este adevarat ca nu discutam despre un sistem de operare foarte complex. Televizorul este unul relativ simplu, cu cateva aplicatii preinstalate, care te lasa sa vezi filme onlie (Netflix sau HBO Go, dar si clipuri pe YouTube) si sa cauti diverse informatii pe browser. Pe telecomanda exista butoane speciale pentru unele aplicatii (Netflix, spre exemplu), deci controlul e facil.

Despre Toshiba 40L3663DG

Toshiba 40L3663DG este decent ca dotari dar sufera un pic la design

Citeste si despre Sony Bravia 65XF8577

Ca imagine, acesta se prezinta decent, dar nu spectaculos. Toshiba 40L3663DG are o rezolutie full HD, dar pentru un model de marimea sa e mai mult decat suficient. De fapt, pentru a te bucura de 4K UHD este nevoie de un ecran chiar mai mare decat atat. Iar culorile si contrastul sunt ok, tocmai pentru ca rezolutia mai simplu nu necesita un proces la fel de complex de iluminare, fapt care nu creeaza dificultati pentru televizor.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Sunetul este, de aceasta data, unul pe masura imagnii, in sensul ca nu straluceste (nicio surpriza aici), dar nici nu lasa de dorit. Cred ca pentru camerele cu adevarat potrivite sa primeasca un model precm Toshiba 40L3663DG, difuzoarele fac o treaba suficient de buna. Acestea ofera destula calitate, un volum adecvat si indiferent daca vezi filme sau sport, imaginea este bine completata

Cred ca punctul la care japonezii trebuie sa lucreze este aspectul. Am vazut multe televizoare de la acest brand avand o carcasa destul de groasa (dupa standardele moderne, bineinteles) iar Toshiba 40L3663DG nu face nici ele exceptie. Si e pacat, pentru ca ecranul, rama si stativul arata decent.

Citeste si despre Sony 75XF9005

Design-ul nu este unul care sa se ridice la un nivel premium, dar reuseste sa convinga atunci cand televizorul este previt din fata. In acelasi timp insa, nu stiu daca oamenii foarte pretentiosi s-ar indrepta catre un astfel de aparat. La 102 cm nu te poti astepta ca un televizor sa fie premium.

Acesta e ok in orice camera, in functie de spatiu, dar trebuie sa accepti ideea ca a fost facut pentru dormitor. Daca il vrei ca televizor sencundar, nu ai de ce sa cauti ceva foarte avansat. Iar daca il vrei ca tv principal, probabil ca nici bugetul tau nu e foarte mare, iar pentru pretul cerut, Toshiba 40L3663DG e iarasi ok.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile

Concluzii

Toshiba 40L3663DG este un model ok, indiferent de motivul pentru care il cumperi. Asa cum se intampla cu mai toate televizoarele de la Toshiba, acesta nu este facut pentru a concura cu aparatele premium din Asia, dar pentru romani poate sa fie mai mult decat suficient. E smart, rezolutia e ok si imaginea e chiar buna pentru full HD. Televizorul are 102 cm si poate sa fie o solutie si pentru un living mic, nu doar pentru dormitor. Iar pretul e corect, modelul nefiind un sacrificiu din punct de vedere financiar.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply