Tefal Double Force DO826H38

Robotii de bucatarie generalisti sunt, probabil, ce mai iubiti de public, cel putin de publicul larg, care isi doreste sa gateasca rapid si nu cauta aparate foarte utile doar in cazul anumitor preparate. Asa ca Tefal vine cu o oferta foarte diversa in cazul acestor modele. Bineinteles, vorbind despre unul dintre cei mai mari producatori din lume, este clar ca nivelul de calitate este si el unul extrem de ridicat.(Doar acum la reducere)

Despre Tefal Double Force DO826H38

Tefal Double Force DO826H38 este un robot de bucatarie aproape perfect, mai ales pentru pretul la care il poti cumpara. Nu este un produs premium, pentru pentru bucataria unei persoane care nu are pretentii de master chef, acesta ofera atat cat este nevoie si ceva in plus.

Tefal Double Force DO826H38
Robot de bucatarie Tefal Double Force DO826H38, 1000W, Motor cu 2 prize de putere, Control variabil, Functie Pulse, 10 accesorii, 31 de functii, 3L, Argintiu

De prima oara vezi ca robotul este unul cu foarte multe accesorii. De asemenea, partea centrala este bine construita, din materiale rezistente, dar nu foarte grele. Bineinteles, un robot de bucatarie nu este un aparat portabil, dar cum acesta este unul destul de usor, el poate sa fie mutat cu mai multa usurinta. Are totusi nevoie de un spatiu mai generos de depozitare, mai ales din cauza faptului ca vine si cu foarte multe accesorii.

Despre Tefal Double Force DO826H38

Nu vei mai avea nevoie de mixer, nici de razatoare

Citeste si despre Hotpoint LFB5B019

Asa cum spuneam, Tefal Double Force DO826H38 este un robot care poate sa faca mai orice. Si unii ar crede ca exagerez cand spun asta, in primul rand pentru ca are doar doua trepte de putere. Insa modelul este unul mai special, cu doua prize de putere, fiecare fiind mai potrivita pentru anumite utilizari.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Asadar, ele sunt colorate diferit, una fiind mai buna pentru framantat si mixat, iar cealalta pentru taiat si razuit. Asa avem deodata patru trepte diferite, la care se adauga si functia puls. Chiar si cele mai bune aparate de acest fel nu au mai mult de sapte trepte de putere, deci Tefal Double Force DO826H38 nu dezamageste din acest punct de vedere.

Este adevarat, nu vorbim despre un robot cu o capacitate foarte mare. Bolul are o capacitate de 3 l in timp ce blenderul se opreste la doua. Daca al doilea sta mai bine, in cazul celui dintai exista si modele mai incapatoare, dar ele sunt mai mult indreptate doar spre partea de framantat.

Citeste si despre Tefal Double Force DO824H38

Dar cum cu Tefal Double Force DO826H38 poti face mult mai mult de atat, e clar ca e greu sa ii reprosezi ceva. Sucurile se prepara rapid, poti taia legume pentru salata sau poti framanta aluat pentru pajituri.

De asemenea, trebuie luat in considerare si pretul aparatului. Tefal Double Force DO826H38 este chiar destul de ieftin pentru toate lucrurile pe care le ofera. Este un robot pe care oricine si-l poate permite, fara a fi nevoie de un sacrificiu financiar.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

In concluzie, Tefal Double Force DO826H38 se prezinta ca fiind un robot de bucatarie excelent. Pretul este este aproape perfect, are multe functii si nu este mare, deci e potrivit si in bucatariile mici. In plus, Tefal este o firma serioasa, deci sunt sanse mari ca el sa te tina multi ani de zile.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply