Sharp LC-49CUF8372ES

Fiecare televizor trebuie sa fie judecat in functie de pretul pe care il platesti pe el. Firma nici macar nu mai conteaza atat de mult, pentru ca fiecare brand de calitate are modele diverse. Si din fericire, din ce in ce mai multe aparate la preturi decente incep sa aiba caracteristici aproape premium. Asa ca o rezolutie 4K si sistemul smart nu mai sunt aparitii atat de exclusiviste. Sharp LC-49CUF8372ES este un tv care demonstreaza foarte bine toate acestea. Are o dimensiune medie, un pret bun si calitati variate. Nu este perfect si trebuie sa te astepti la anumite limite, dar in clasa lui de pret, este unul dintre modelele cele mai bune, o veste de care toata lumea poate sa se bucure.(Doar acum la reducere)

Despre Sharp LC-49CUF8372ES

Sharp este un brand japonez care se afla un pic in umbra celor de la Sony, dar in acelasi timp reuseste sa ocupe o pozitie foarte buna in topul vanzarilor la nivel mondial (unde se afla intre primele 10). Asadar, este o firma mare, de incredere, care are si produse premium si unele mai obisnuite. Sharp LC-49CUF8372ES ofera cam tot ceea ce trebuie pentru un roman care isi doreste un tv bun nu poate sa investeasca in unul care este varf in generatia sa. Si acest lucru se cunoaste inca de cand te uiti la el.

Sharp LC-49CUF8372ES
Televizor LED Smart Sharp, 123 cm, LC-49CUF8372ES, 4K Ultra HD

Televizorul este unul cu diagonala de 123 cm. Este perfect pentru un living, dar isi poate gasi loc si intr-un dormitor mai mare. Daca marimea nu te convinge (pentru living exista si modele mult mai mari), atunci design-ul ar putea sa o faca. Sharp LC-49CUF8372ES arata bine, avand o rama extrem de subtire, care pune imaginea in valoare si doua picioare mici, care nu atrag atentia asupra lor, dar ofera stabilitate. Daca vrei sa il montezi in perete, suportul se va vedea un pic, dar in niciun caz ideea nu ar fi una rea.

Despre Sharp LC-49CUF8372ES

Calitati peste medie, dar nu perfecte

Citeste si despre Televizoare Samsung

Asa cum spuneam si mai sus, Sharp LC-49CUF8372ES este un televizor 4K UHD, deci din punctul de vedere al imaginii, acesta se prezinta chiar bine. Dar nu este perfect, pentru ca nu are nici HDR, iar ecranul, un simplu LCD, nu se compara cu ceea ce gasim la un OLED.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Cu toate acestea, pentru pretul cerut, este mai mult decat ok. In mod cert te poti bucura de imagini in rezolutie superioara si nu exista probleme de contrast sau in privinta culorilor. Asta inseamna insa si ca va trebui sa umbli serios la setari. Poate ca la inceput totul pare destul de neinteresant, dar imaginea devine mult mai multa daca esti dispus sa investesti timp si sa descoperi fiecare setare in parte.

In schimb, cei de la Sharp se lauda cu sunetul lor de la harman/kardon. Este adevarat ca vorbim despre o firma foarte mare in lumea difuzoarelor, dar in acelasi timp, televizorul acesta ofera un sunet normal pentru clasa si marimea lui.

Citeste si despre Televizoare Full HD

Cu alte cuvinte, acopera bine o camera mica sau medie, dar nu faca fata daca vrei o experienta cu adevarat cinematica. Tot iti va trebui un sistem audio separat, dar cum aceasta este recomandarea pentru orice alt model de pe piata, chiar si pentru cele premium, nu se poate spune ca Sharp LC-49CUF8372ES sta mai bine sau mai prost decat orice alt aparat.

Conexiunea la Internet se poate face si prin Wi fi si prin LAN, dar a doua varianta ofera o viteza mai buna si mai multa siguranta. De asemenea, nu exista aplicatie proprie pentru HBO GO, asa ca daca vrei sa vezi filme prin acest seviciu, va trebui sa il incerci prin browser. In rest, sistemul de operare ofera tot ceea ce trebuie, adica You Tube, Netflix (ambele cu butoane speciale pe telecomanda) si alte aplicatii ok. Pentru imagini 4K, televizorul se poate conecta si la laptop, la un Blue Ray player sau la stick. Are trei USB-uri si trei HDMI-uri, deci lucrurile stau bine.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile

Concluzii

Sharp LC-49CUF8372ES este unul dintre acele televizoare pe care probabil orice cumparator normal din Romania l-ar putea gasi foarte avantajos. Acest lucru se intampla, in primul rand, pentru ca pretul este unul foarte bun, iar calitatea aparatului este una destul de usor de intuit. In cele din urma, putini romani ajung sa caute in magazine un televizor dintre cele mai bune, cei mai multi multumindu-se cu modele de calitate medie. Iar acesta este suficient de mare si suficient de modern pentru a convinge.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply