Nei 28NE4000

Un televizor de 80 cm este unul acceptabil pentru dormitor. Este destul de mare pentru a se vedea bine pe el in majoritatea camerelor care acopera acest rol, dar nu ocupa prea mult spatiu, deci se preteaza si la a fi montat acolo unde spatiul este unul limitat. Deja cand ajungi la o diagonala de 60 cm incepi sa vorbesti despre un televizor de bucatarie. Asa ca unde s-ar putea incadra un model de 70 cm? Nei 28NE4000 are exact aceasta diagonala, ceea ce la prima vedere ar putea sa para destul de ciudat. Dar in cele din urma, televizorul isi gaseste utilitatea, chiar daca ea face oarecum traseul intre cele doua amintite mai sus.(Doar acum la reducere)

Nei 28NE4000

Despre Nei 28NE4000

Aparent, modele de la Nei ar fi asamblate in Romania. Piesele nu au insa cum sa fie de la noi (intrucat nu producem nimic). Asa ca in acelasi timp alimentezi si patriotismul loc daca alegi sa cumperi de la ei, dar vei primi si un produs cu pierse asemanatoare cu toate cele pe care le ragasim la modelel ieftine. Deci un win win pentru cei care nu cauta sa investeasca foarte mult.

Nei 28NE4000
Televizor LED Nei, 71 cm, 28NE4000, HD

Nei 28NE4000 nu arata nici rau, deci nu isi va gasi locul atat de greu. Are o diagonala de 71 cm, asa cum spuneam si mai sus, dar cel putin are o rama subtire si un stativ clasic, cu doua picioare stabile. Era si greu sa nu fie asa, intrucat diagonala este una mica. Dar unde poti monta, mai exact, un astfel de televizor? In primul rand, daca ai o casa mai mare si tii sa ai si cate un televizor in fiecare camera, atunci intr-un dormitor secundar el ar fi excelent (sau in camera copilului). De asemenea, este bun intr-o garsoniera micuta. Poate sa fie o solutie si pentru bucatarie (daca vrei un model mai serios) sau la locul de munca. Oricum, in locurile in care calitatea imaginii nu conteaza atat de mult, un astfel de televizor poate sa fie mai mult decat suficient.

Despre Nei 28NE4000

Nei 28NE4000, calitatile la care te poti astepta de la pretul sau

Citeste si despre Televizoare LG

Nu ar trebui sa uitam in niciun moment ca vorbim despre un televizor foarte ieftin. Dar asa cum multe modele ne-au aratat in ultimii ani, ieftin nu inseamna si de slaba calitate. Bineinteles, nu te poti astepta ca un astfel de model sa vina cu cine stie ce tehnologii, dar pentru pretentiile sale se prezinta destul de cinstit.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Totusi, cei care au facut prezentarea pentru Nei 28NE4000 au lasat si niste afirmatii mai amuzante prin faptul ca nu sunt deloc in conformitate cu realitatea. Astfel, nu poti spune ca o rezolutia HD, adica 720p este una maxima, asta daca nu cumva ai ramas blocat prin anul 2000.

Este adevarat si ca la 71 cm diferenta intre HD si full HD se vede mai greu, dar totusi, tehnologia in sine ne spune altceva. Dar imaginea lui Nei 28NE4000 este una decenta, perfecta pentru utilizarile pentru care probabil il si cumperi.

Citeste si despre Televizoare Full HD

Fix acelasi lucru poate sa fie asteptat si de la sunet. Oricum sunetul nu este punctul forte al unui televizor, deci cu atat mai mult nu te putea astepta ca el sa fie aici. Astfel, Nei 28NE4000 se aduce decent in camere pentru care a fost facut, dar nu vine cu ceva iesit din comun. Si daca ne gandim ca este foarte ieftin, as spune ca este inutil sa cumperi un sistem audio pentru el, intrucat nu vei avea nevoie de acesta.

In final, televizorul are toate elementele de conectivitate necesare, doar ca la o scala mai mica. Bineinteles, nu este smart. Dar daca vrei sa vezi filme ok ca rezolutie, portul USB si cel HDMI te pot ajuta sa te conectezi la orice, de la laptop la Blue Ray player, PC sau stick cu filme. De asemenea, slotul CI+ asigura o conectare mai facila la cablu HD.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile

Concluzii

Dincolo de faptul ca e un tv romanesc (ceea ce nici nu ar conta daca nu ar fi de calitate), Nei 28NE4000 este un model mic si decent. Costa si foarte putin si acest lucru este extrem de important pentru oricine cauta un aparat secundar pe care sa il monteze acolo unde nici spatiul nu este cel mai extins. Ca design ok, are functii utile si te poate scoate din plictiseala atunci cand pur si simplu vrei sa te uiti un pic la tv, fara mari pretentii.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply