LG 70UJ675V

Cred ca multa lume stie ca LG au unele dintre cele mai bune televizoare moderne. Datorita faptului ca au scos pe piata ecranele OLED, calitatea si cota lor a crescut foarte mult. O vreme s-au descurcat chiar mai bine decat Samsung, liderul mondial al vanzarilor, dar succesul lor nu este legat doar de modelele cele mai avansate. O firma mare este asa si pentru ca are o ofera extem de diversa, LG ofera maximum posibil inca de la cele mai ieftine modele. Aparatul despre care vom vorbi in cele ce urmeaza este unul premium, dar LG 70UJ675Vnu este varful de productie al coreenilor. Daca stai sa te gandesti bine, este chiar un televizor cu pret accesibil, data fiind dimesiunea sa si toate dotarile.(Doar acum la reducere)

Despre LG 70UJ675V

Este clar ca televizorul este mare. LG 70UJ675V pare sa fie mai potrivit pentru un spatiu public decat pentru acasa, dar cum nu are nici 200 cm, cred ca unii cumparatori i-ar putea gasi loc si acasa. Cu siguranta unii vor fi oarecum alungati de marimea lui, dar in acelasi timp, altii vor fi incantati. In ceea ce priveste calitatea materialelor si a design-ului, aparatul face parte din clasa medie de la LG, adica se bucura de un nivel ridicat pentru oricine intelege ca televizoarele cele mai bune sunt cu adevarat exclusiviste si nu pentru multi romani.

LG 70UJ675V
Televizor LED Smart LG, 177 cm, 70UJ675V ,4K Ultra HD

Modelul este facut din materiale foarte bun, rama metalica oferind siguranta. Stativul este ok si ofera foarte multe stabilitate, lucru absolut esential pentru o diagonala de 177 cm (ba chiar pare ca aparatul sta mai bine pe acesta decat in perete). Design-ul este si el acceptabil, dar nu chiar complet spectaculos. In conditiile in care LG au televizoare subtiri, de doar cativa milimetri, iar ramele aproape ca nu se mai vad, LG 70UJ675V pare sa aiba un aspect mai clasic. Nici nu e asa subtire, nici rama nu e ca si inexistenta, dar totusi arata destul de bine, fiind modern si cu un pas peste alte aparate mai ieftine.

Despre LG 70UJ675V

LG 70UJ675V incanta cu o imagine mult peste medie

Citeste si despre Televizoare Samsung

Cum pretul acestui televizor este unul ceva mai asezat (in conditiile in care are 177 cm, pentru ca in sine este un model cu pret mare), era de asteptat ca nu se va compara cu un OLED. Dar asta nu inseamna ca nu exista calitate, ba chiar dimpotriva. LG au investit mult si in televizoare cu panou LCD si si le-a adus la un nivel foarte ridicat.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Acesta foloseste o tehnologi IPS pentru ecran, asa ca unghiul de vizionare creste destul de mult, lucru foarte important la un tv mare, facut sa fie privit din toate partile. In acelasi timp, un ecran IPS aduce un nivel de negru mai slab, dar contrastul si culorile nu au chiar atat de mult de suferit din aceasta cauza. Se vede o diferenta, dar e rezonabila. In plus, prezenta acestei tehnologii presupune si multe avantaje.

Ca rezolutie, LG 70UJ675V e 4K UHD si are HDR nativ. Se descurca bine si cand vine vorba despre upscale, aducand imaginile HD sau SD la o calitate foarte ridicata, fara a incarca imaginile cu artefacte nedorite. Pentru a te putea bucura insa de 4K nativ, va fi nevoie sa apelezi fie la sistemul smart, fie la porturi pentru video din surse externe.

Citeste si despre Televizoare Sony

LG 70UJ675V foloseste un sistem Web OS 3.5, poate cel mai bun de pe piata, asa ca aplicatiile sunt multe si usor de gestionat (telecomanda magic remote ajuta si ea, fiind bine gandita pentru a face rapid legatura cu aplicatiile cele mai importante). De asemenea, are patru porturi HDMI s doua USB, suficiente pentru mai utilizarile la care te poti gandi.

In final, sunetul este unul decent, pe cat poate sa fie suntetul oferit de un televizor modern. Daca vrei redare premium, e cazul sa cauti un sounbar sau un sistem cu boxe, iar porturile iti permit sa le folosesti.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile

Concluzii

LG 70UJ675V demonstreaza de ce brandul se afla la varful vanzarilor mondiala. Este un televizor foarte bun, chiar daca nu se gaseste in clasa cea mai de sus. Pentru acasa sau pentru afacerea ta, acesta este un aparat recomandat. Si nici nu ar trebui sa te sperie pretul lui, pentru ca modelul costa relativ putin daca luam in calcul diagonala imensa si nivelul de calitate, aplicatiile si constructia.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply