Herenthal PKM1900.7BG

Herenthal este o firma specializata pe produse de bucatarie. Ei au in oferta cam orice ai nevoie pentru gatit, de la oale si cutite la aparate electronice mai mici (adica nu vei gasi un aragaz si nici un frigider de la ei). Dar atat cat ofera, au grija ca totul sa fie la un nivel cat mai ridicat de calitate. O demonstreaza foarte bine robotul despre care vom discuta in cele ce urmeaza.(Doar acum la reducere)

Despre Herenthal PKM1900.7BG

Herenthal PKM1900.7BG este un robot de bucatarie multifunctional. Nu face el aproape tot ceea ce poate sa faca un model premium, dar are si un pret foarte bun, asa ca nivelul de calitate la care prepara este unul destul de ridicat.

Herenthal PKM1900.7BG
Robot de bucatarie Herenthal PKM1900.7BG, 1300W, bol inox 6.5L, masina de tocat carne, blender din sticla, 6 viteze + pulse, argintiu

Ca design, nu ii poti reprosa foarte multe lucruri. In primul rand, nu este un aparat mare. Cantareste doar 6.6 kilograme, fiind la jumatate fata de alte modele. Bineinteles, asta inseamna si ca nu toate materialele sunt premium, dar acesta este un lucru pe care trebuie sa il accepti. Pe langa aceasta, vine cu multe accesorii, bol pentru mixat si pentru blender.

Despre Herenthal PKM1900.7BG

Un ajutor in orice bucatarie, indiferent de cat de des gatesti

Citeste si despre Tefal Wizzo QB309838

Unii roboti de bucatarie sunt facut pentru o utilizare mai generala, pentru cei care nu gatesc prea des. Sunt mai slabi ca putere si mai ieftini. Altii pot fi atractivi mai ales pentru cei foarte pasionati, dar fie au preturi mai mari, fie functii mai putine, dar excelent puse in practica.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Herenthal PKM1900.7BG este un model care face legatura dintre cele doua categorii. Ofera complexitate, dar in acelasi timp se preteaza si la o utilizare casual. Poate sa faca mai de toate, iar acesta este intotdeauna un avantaj major.

In primul rand, robotul pare sa fie unul destinat mixarii si framantarii. Are un bol din inox de 6.5 l, putand sa faci linistat cozonac daca il folosesti la capacitate maxima. Dar in acelasi timp, vine si cu o masina de tocat carne, dar si cu blender. Poate sa fie folosit si pentru maruntit si pentru a prepara sucuri.

Citeste si despre Gorenje Simplicity GV6SY2B

Robotul are o putere de 1 300 W, suficient de mare pentru a prepara rapid si eficient tot ceea ce iti propui. Are si sapte trepte de viteza, plus functia pulse. Exista posibilitatea sa nu le utilizezi pe toate, dar daca esti o persoana care gateste des si cu placere, atunci cu siguranta vei putea sa profiti de pe urma varietatii la utilizare.

Asa cum spuneam, pretul este si el foarte bun. Herenthal PKM1900.7BG nu este in sine un aparat extrem de ieftin, dar am vazut alte modele cu aceleasi functii care costau de trei ori mai mult. Conteaza si materialele aici, iar in cazul acestuia sunt decente, dar nu mai mult, dar calitatea este mult mai importanta.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Iar din punct de vedere calitativ, Herenthal PKM1900.7BG este un model foarte bun. Firma este specializata in produse de bucatarie si ofera multa atentie la fiecare aparat. Asa ca merita sa aveti in vedere un astfel de robot de bucatarie, unul care combina capacitatea mare, varietatea functii si pretul foarte bun.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply