Nei 32NE5500

Desi unii cred ca firma Nei este aceeasi care vindea televizoare si in anii ?90, realitatea ne arata ca ei se inseala. Dar, brandul poarta acelasi nume, e tot din Romania, dar in afara de aceste doar caracteristici, firma actuala nu este chiar o continuatoare a celei vechi, care si-a incetat activitatea cu foarte multi ani in urma. Dar lasand la o parte nostalgia, nu insemna ca produsele lor sunt proaste. Doar ca ele sunt facute pentru categoria romanilor care nu au atat de multi bani (fix asa cum erau si cele vechi, doar ca vremurile erau altele si inainte de a fi expusi la modelele straine, si pretentiile erau altele). Asa este si Nei 32NE5500, un aparat chiar surprinzator, daca luam in calcul pretul si caracteristicile.(Doar acum la reducere)

Despre Nei 32NE5500

Am ajuns intr-un asemenea punct, incat mai toate televizoarele ieftine arata cam la fel, adica bine. Este dificil sa inovezi atunci cand nu ai posibilitate de a investi atat cat vrei in modelele pe care le scoti. Asa ca Nei 32NE5500 arata ca oricare alt televizor de pe piata, din categoria lui de pret. Diagonala lui este, de asemenea, una ok, de 80 cm. Modelul este potrivit pentru dormitor si pentru unele spatii de afaceri. Daca il vrei pentru living, iti asumi niste riscuri (sa nu se vada atat de bine, de la o distanta mare, bineinteles). Dar daca vorbm despre o camera mica, atunci e mai ok.

Nei 32NE5500
Televizor LED Smart NEI, 81 cm, 32NE5500, Full HD

Revenind un pic la design, rama si carcasa sunt acceptabil de subitiri. Nu ai sa confuzi televizorul cu unul premium de la Samsung, dar nici nu are de ce sa te dezamageasca. El poate sa fie montat si in perete, desi cele doua picioare ofera o stabilitate mai mult decat acceptabila. Unii s-au plans si de calitatea materialelor, dar nici aici lucrurile nu stau chiar rau. Nu e un model premum, e facut din plastic, dar nu se strica atunci cand il atingi, asa cum te lasa sa crezi unii cumparatori.

Despre Nei 32NE5500

Nei 32NE5500 este smart si la pretul lui, e ceva

Citeste si despre Televizoare Sony

In anii ?90, singura calitate de luat in calcul la un tv Nei era sa tina cat mai mult. Astazi, Nei 32NE5500 ofera ceva mai mult decat atat. De fapt, este un televizor ieftin care vine cu un sistem smart, lucru pe care nu il intalnesti peste tot.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Nu este un sistem foarte complex, aparatul avand doar cateva aplicatii preinstalate, dar isi face treaba si functioneaza prin Wi fi (cu o conexiune stabila). Asadar, ai Netflix, Youtube si un browser care functioneaza bine si rapid.

Bineinteles, prezenta sistemului smart este imbucuratoare pentru ca asa vei avea sansa de a vedea filme la o calitate cat mai buna, intrucat ofera de pe cablu (pe care il prinzi printr-un slot CI+) este extrem de saraca (si in privinta calitatii programelor si in cea a imaginii).

Citeste si despre Televizoare Full HD

Nei 32NE5500 este un tv full HD si la o diagonala de 80 cm, diferenta fata de HD incepe sa se vada destul de bine. Dar cum doar vreo cateva canale romanesti transmit in full HD real, majoritatea multumindu-se cu rezolutia 720p, faptul ca ai unde sa vezi filme e util. In plus, Nei 32NE5500 are si un porst USB si doua HDMI, ceea ce diversifica si mai tare plaja de posibilitati (il poti conecta la laptop, pc, stick, dvd sau blue ray player).

Si daca este sa gasi si un aspect slab, acesta este sunetul. Stiu ca de regula spun ca sunetul este cel mai slaba caracteristica la un tv, dar aici chiar se cunoaste diferenta. Televizorul are doua difuzoare micute si la volum mediu, totul e ok. Dar la volum mare, lucrurile devin mult mai putin clare. Asadar, fie te multumesti cu mai putin, fie cauti un soundbar mai ieftin, pe masura televizorului.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile

Concluzii

In cele din urma, Nei 32NE5500 se prezinta ca un televizor bun daca stii exact pentru ce il cumperi. In cazul in care vrei sa vezi multe filme si cauti calitate ?ca la cinema?, acesta este complet nepotrivit. Dar daca vrei un tv ieftin, pentru dormitor, dar unul cu un stop de modernitate (adica prezenta sistemului smart) si o imagine buna, atunci poate ca ar trebuie sa te orientezi catre acesta. Nu te va da pe spate, dar cat priveste modelele la pretul sau, este unul dintre cele mai bune.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply