LG 22MT44DP

LG este genul de firma care nu mai are nevoie de prezentari, dar oferta lor variata merita sa fie un pic prezentata. Asta pentru gigantul coreean are foarte multe modele la preturi mici, la fel de multe precum cele premium, care nu sunt pentru toata lumea. In acelasit timp, nu inseamna ca daca un televizor este ieftin, el va fi dorit si cumparat de fiecare dintre noi. De multe ori, acestea sunt aparate specifice, destul de mici, pentru bucatarie sau camere de copii. Ele sunt bune, dar in anumite limite pe care trebuie sa le accepti. Si chiar daca televizorul despre care vom discuta se numeste LG 22MT44DP, el tot trebuie sa fie tratat ca atare, adica in conformitate cu diagonala.(Doar acum la reducere)

Despre LG 22MT44DP

Asa cum spuneam, televizorul este unul mic, de bucatarie (el poate la fel de bine sa fie folosit in birou sau intr-un spatiu de lucru, precum un coafor, un salon sau alte locuri unde clientii au nevoie de niste elemente care sa le atraga atentia, dar care nu sunt centrale activitatii). Acesta lucru il face sa semene destul de mult cu un monitor (functie pe care, de asemenea, o poate avea).

LG 22MT44DP
Televizor LED LG, 55 cm, 22MT44DP, Full HD

Stativul cu picior si o talpa destul de mare, carcasa mai groasa si dimensiunea in sine sunt elemente care te duc cu gandul la un PC. Dar acelasi stativ ofera si foarte multa stabilitate, deci exista si avantaje.

Despre LG 22MT44DP

LG 22MT44DP, diagonala de 55 cm dar fiecare pixel e folosit pentru ceea ce trebuie

Citeste si despre Televizoare Sony

De asemenea, LG 22MT44DP este un model destul de solid. Nu are materiale premium, dar il avantajeaza faptul ca vine de la o firma mare, care investeste totusi in toate detaliile. Asta nu inseamna insa ca el trebuie sa fie daramat sau mai stiu eu ce, pentru ca niciun televizor nu rezista. De asemenea, nu trebuie sa fie tinut in abur. E potrivit pentru o bucatarie doar din punctul de vedere al diagonalei, nu si din cel al rezistentei la uzura.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

De regula, televizoarele mici au rezolutia HD. Si pentru ele este de ajuns, intrucat nu sunt facute pentru filme, ci mai multe pentru a asigura un minim element de interactiune in timp ce faci altceva. Dar LG 22MT44DP ridica un pic standardele si vine cu o rezolutie full HD. Acest lucru este in acelasi timp util, asa cum este si un mic artificiu de publicitate.

Este util pentru ca diferenta exista. Imaginile full HD sunt mult mai clare decat cele HD. Dar la un ecran de 55 cm asa cum are LG 22MT44DP, aceasta diferenta se vede destul de putin. Adevarul este ca trebuie sa stai aproape de ecran pentru a o observa, lucru pe care probabil nu foarte multi cumparatori il vor face. Dar cum acest plus nu aduce si un pret mai mare, avantajul ar trebui sa fie unul de care cumparatorii pot fi multumiti (in plus, culorile sunt ok, poate nu la fel de spectaculoase ca la un tv mare, dar suficient de vibrante pentru unul mic).

Citeste si despre Televizoare Samsung

La capitolul sunet nu sunt multe de zis. Probabil doar din diagonala este suficient de sa iti da seama ca nu vei capata un sunet prea puternic. Da, LG 22MT44DP este ok pentru marimea lui, dar nu ofera nimic in plus. Se aude suficient de bine pentru a te uita la stiri si pentru a asculta niste muzica, dar nu este un televizor ?de filme? sau ideal pentru a te simti ca pe stadion.

In final, legat de filme, dar si de cablu, televizorul ofera cateva elemente de conectivitate. Are slor CI+, deci conexiunea la cablu HD se face la fel de usor precum la modelele mari. Nu este smart, dar detine un port USB si unul HDMI, ceea ce il face sa fie o solutie si pentru filme cand nu te poti uita la ele pe ceva mai mare.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile

Concluzii

Ca orice televizor mic, LG 22MT44DP este mai bun unii si destul de nepotrivit pentru altii. Daca il vrei pentru bucatarie, este unul dintre cele mai bune modele de pe piata. Asta nu inseamna ca este foarte avansat, dar ofera exact lucurile de care ai nevoie in acest context. Mai mult decat atat, este destul de ieftin si vine de la o firma mare, avantaje importante pentru orice televizor. Desigur, poti cauta un aparat mai mare, dar asta nu inseamna ca nu se vor gasi cumparatori si pentru acesta, mai ales cum calitatea exista.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply