Bosch MUM9BX5S22

Piata variata reprezinta intotdeauna un avantaj pentru cumparator. Si chiar daca la prima vedere un robot de bucatarie nu pare aparatul cel mai important din casa, adevarul este ca el te poate ajuta zi de zi la activitatea pe care cei mai multi o presteaza zi de zi. Mai toata lumea gateste, asa ca un robot este util. Daca iti permiti si simti ca ai nevoie, unul de calitate premium poate sa fie si mai folositor. Bosch MUM9BX5S22 este un aparat premium, unul dintre cei mai buni roboti de bucatarie pe care ii poti gasi in magazinele de la noi si un produs profesional pe care il pot folosi si bucatarii, chiar daca el ramane, in principal, unul pentru acasa.(vezi reducerile de AZI)

Despre Bosch MUM9BX5S22

In acelasi timp, Bosch MUM9BX5S22 este si un aparat mare. Are foarte multe accesorii, cantareste 13.5 kilograme, deci nu il poti muta tot timpul. Trebuie sa ai loc pentru el si pentru accesoriile sale, dar aceasta este o problema minora pe langa toate lucrurile bune pe care le aduce.

Bosch MUM9BX5S22
Robot de bucatarie Bosch MUM9BX5S22,1500W, 7 trepte de viteza, 3D PlanetaryMixing, Senzor Smart Dough, Cantar integrat, Temporizator integrat, 5,5 l capacitate bol, carcasa metalica, Inox

Este, de asemenea, foarte bine construit, cu o carcasa din inox, material pe care il regasim si in cazul bolului. Are si un pahar pentru blender si mai vine si cu un bol de plastic, de rezerva. Nu in ultimul rand, are cantar incorporat, asa vei sti cat ai pus din fiecare ingredient fara a mai utila alt aparat, dar si temporizator, care iti indica momentul perfect in care ar trebui sa te opresti.

Despre Bosch MUM9BX5S22

Il poti folosi cam pentru orice aventura culinara

Citeste si despre Star-Light FCF50GRTS

Cred ca singurul punct in minus al acestui robot este ca nu toaca si carne, in timp ce alte modele premium au si aceasta functie. In schimb, are unul dintre cele mai mari boluri pe care le-am vazut la un robot de felul sau, acesta fiind de 5.5 l (pe langa cel din inox, principal, mai este si cel din plastic, avand aceea si capacitate).

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Si puterea este una buna, de 1500 W, iar aparatul functioneaza cu sapte trepte de viteza plus functia puls, deci chiar varietate exista, indiferent de tipul aluatului pe care vrei sa il bati sau de crema pe care cauti sa o prepari.

Bineinteles, Bosch MUM9BX5S22 nu sta doar in functia de framantare. Robotul poate sa prepare si bauturi sau alte mixuri in blender.

Citeste si despre Totul despre echiparea bucatariei

De asemenea, capacitatea paharului este una destul de mare, iar faptul ca poti folosi ambele functii deodata (adica poti framanta si prepara ceva in blender in acelasi timp) nu reprezinta doar o calitate atractiva ca idee, ci si una foarte utila cand timpul este mai scurt.

Desi nu este pentru toata lumea (dar pana la urma, niciun aparat premium nu este), Bosch MUM9BX5S22 merita atentia celor care stiu ca isi doresc un robot de bucatarie premium.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Asa cum spuneam, este unul dintre cele mai avansate si puternice modele si in ciuda lipsei unor functii care puteau fi utile, acesta se descurca impecabil. Cat despre pret, da, nu este cel mai mic, dar nici aparatul nu va fi unul pe care sa il schimbi odata la doi-trei ani.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply