Whirlpool WKFO 3O32 P X

Daca va doriti o masina de spalat vase care sa isi faca treaba bine, dar care sa aiba si un pret corect, atunci Whirlpool WKFO 3O32 P X (vezi pretul aici) este exact ceea ce cautati. Aflati mai multe despre aceasta masina de spalat vase, in recenzia de mai jos.

Despre Whirlpool WKFO 3O32 P X

Masina de spalat vase Whirlpool WKFO 3O32 P X are o multime de atribute care sa-l cucereasca pe cumparatorul interesat de a cumpara un astfel de produs. Iar ceea ce spunem acum nu sunt doar vorbe mari. Astfel, ea inseamna, mai intai de toate importante economisiri de energie, facand parte din clasa A+++.

Samsung 40KU6172
Televizor LED Curbat Smart Samsung, 101 cm, 40KU6172, 4K Ultra HD

Dincolo de acest lucru, masina reprezinta o investitie buna si in ceea ce priveste economia de apa. Sunt studii clare care indica faptul ca, din cauza neglijentei, un utilizator obisnuit, fara masina de spalat vase consuma mai multa apa atunci cand spala decat unul care detine in locuinta sa un astfel de dispozitiv smart.

In plus, ganditi-va numai la faptul ca masina de spalat vase Whirlpool WKFO 3O32 P X vine cu o capacitate de 14 seturi. Acest lucru se traduce prin faptul ca ea poate spala simultan aceste vase, fara a fi nevoie sa consume mult. Iar cans spunem acest lucru ne referim inclusiv la detergent.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Pe cand utilizatorul obisnuit nu detine un control absolut asupra apei de la chiuveta si o poate lasa sa curga mai mult. Ca sa nu mai vorbim de acele cazuri in care oalele sau cratitele sunt extrem de murdare din cauza grasimii. Aceasta se dovedeste o provocare, cand vine vorba de indepartat. Pe cand Whirlpool WKFO 3O32 P X isi face treaba bine si nu dezamageste sub nicio forma utilizatorul.

Masina Whirlpool WKFO 3O32 P X – perfecta

Masina de spalat vase prezentata este un model care pune accent pe organizare. Ea detine doua cosuri care sunt reglabile in ceea ce priveste inaltimea. Acestea sunt ideale pentru a aseza orice tip de vase: de la tacamurile care se pot pierde usor, pana la farfurii si pahare ce se sparg. Dincolo de acest lucru, ea vine dotata cu programe speciale care nu permit vaselor sa se deterioreze, regland considerabil temperatura de spalare sau clatire. Dupa ce sunt scoase din masina, vasele pot fi asezate direct in dulap. Gospodinele apreciaza acest produs care le usureaza considerabil viata.

Masina Whirlpool WKFO 3O32 P X are un afisaj cu Led, ceea ce permite identificarea foarte rapida si intuitiva a programelor sale. Si apropo de programe, acestea sunt in numar de 10. Ele sunt prezentate detaliat in manualul de instructiuni, iar utilizatorul le alege pe cele care corespund tipului de vase.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

In cazul in care exista mai putine vase de spalat, se poate alege obtiunea de incarcare la jumatate. Aceasta este ideala pentru a consuma si mai putine resurse. Exista chiar si un program BIO/Eco pentru cei care vor sa protejeze mediul inconjurator. Dincolo de acest lucru, masina poate fi programata sa porneasca singura, astfel incat utilizatorul sa gaseasca vasele gata spalate, fix cand are mai multa nevoie de ele. Functia de autocuratare este si ea prezenta si duce la indepartarea calcarului din apaa sau a rezisdurilor care raman inevitabil in urma spalarii vaselor.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply