Whirlpool ADP 201 WH

O bucatarie trebuie de cele mai multe ori sa ajute ca timpul pe care il petrecem in ea sa fie unul cat mai placut dar in acelasi timp trebuie sa fie vorba si despre un timp cat mai scurt intrucat exista multe alte moduri in care acest timp poate fi utilizat. Economia de timp cand vine vorba despre bucatarie se poate face de regula prin utilizarea tuturor electrocasnicelor disponibile atat in partea de gatit cat si in partea de strans sau de curatat. Pentru a face curat dupa ce ati terminat de gatit nimic nu conteaza mai mult si nimic nu aduce mai multe beneficii decat o masina de spalat vase precum modelul Whirlpool ADP 201 WH (vezi oferta de AZI).

Whirlpool ADP 201 WH

Despre Whirlpool ADP 201 WH

Cu siguranta pentru cei care sunt novici in ale domeniului culinar vasele murdare pot fi destul de numeroase chiar si daca este vorba despre cele utilizate in procesul de gatit si nu si despre utilizate la servirea mancarurilor.

Pentru ca acestea sa nu stea adunate si sa nu va rapeasca timpul pe care il puteti petrece alaturi de cei apropiati voua sau alaturi de ceilalti membri ai familiei Whirlpool ADP 201 WH va poate ajuta intr-un mod cu siguranta usor. Pentru a o aduce in bucataria voastra trebuie ca aceasta sa dispuna si de un spatiu pentru instalarea acestui model si este vorba despre unul cu o dimensiune de 85 x 45 x 57 cm. Faptul ca nu este un model foarte voluminos dar nici un model foarte greu de pozitionat in designul locuintei are legatura si cu designul sau compact si clasic.

Functionare cu totul avantajoasa

Pentru partea de functionare a acestui model putem incepe cu capacitatea de incarcare ceea ce conteaza mai ales daca familia voastra este una numeroasa sau daca masa pregatita a fost una copioasa.

Vezi ce spun cei care au cumparat aceasta masina de spalat vase

Faptul ca puteti spala pana la 10 seturi de vase conteaza destul de mult dar trebuie ca acestea sa fie spalate dar si igienizate iar daca s-ar putea totul intr-un timp cat mai scurt si in siguranta atat pentru vase cat si pentru locuinta. Daca este vorba despre vase Whirlpool ADP 201 WH ofera un numar de 5 programe ce pot fi utilizate si acestea includ un program intensiv pentru vasele foarte murdare dar si un program Bio/ Eco.

Pentru cei care vor rapiditate ceea ce ofera acest model este un program rapid de spalare iar daca este vorba despre protejarea locuintei atunci este importanta protectia la inundatie de care Whirlpool ADP 201 WH dispune. Cum vasele pot avea dimensiuni diferite cosul de care dispune este unul reglabil pe inaltime iar daca este vorba despre utilizarea unor pahare atunci suportul pentru acestea este bine venit. Toate aceste caracteristici sunt insa completate de faptul ca in urma utilizarii consumul de energie va fi unul specific clasei de eficienta energetica A+.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Pro:

  • Un pret de achizitie destul de avantajos
  • Un consum de energie destul de redus ceea ce nu afecteaza foarte mult factura de curent.
  • Prezenta cosului reglabil si al suportului de pahare.

Contra:

  • Capacitatea de spalare nu foarte mare.
  • Designul nu foarte modern.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply