Wellington 40FHD279S

Categoria televizoarelor entry-level este una dintre cele mai competitive. Foarte multi cumparatori cauta produse la preturi bune, brandurile contand mai putin. Dintre producatorii pe care ii gasim in aceasta categorie, Wellington este probabil un nume nu foarte cunoscut, dar care merita insa toata atentia. Modele precum Wellington 40FHD279S (vezi AICI noul pret) demonstreaza cat de bune pot fi unele televizoare, chiar daca sunt ieftine.

Wellington 40FHD279S

Despre Wellington 40FHD279S

Wellington 40FHD279S este un televizor Full HD smart, care proopune un set foarte atractiv de dotari. Televizorul arata simplu, avand un design pe negru, alcatuit din plastic. Fixarea pe masa se face prin picioare laterale, iar rama are o grosime redusa. Merita mentionat faptul ca desi designul este din plastic, aspectul nu este unul ieftin. Constructia inspira incredere si rezistenta. Modelul are dimensiunile de 220 x 923 x 588 mm.

 

Wellington 40FHD279S
Televizor LED Smart Wellington, 101 cm, 40FHD279S, Wi-Fi, Full HD

Ecranul are o diagonala de 101 cm si este perfect pentru un living de apartament sau un dormitor mai mare. Imaginile sunt redate la rezolutie Full HD, adica la 1920 x 1080 de pixeli. Claritatea este foarte buna, iar culorile se vad foarte bine, fara a fi suprasaturate. Ecranul are o luminozitate de 300 cd/m2 si un contrast nativ de 4000 : 1. Timpul de raspuns este de 8 ms. Ecranul este dotat cu unghiuri de vizualizare de 178 de grade, pastrand astfel calitatea imaginilor indiferent de unghiul de la care este privit ecranul.

Wellington 40FHD279S

Sunetul este unul ceva mai slab, putand fi insa imbunatatit rapid prin intermediul unor boxe externe. Sistemul audio are o putere de 16 W.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Functii smart si de monitor

Wellington 40FHD279S este un televizor accesibil, care pe langa faptul ca are o diagonala generoasa si imagini de calitate, este dotat si cu functii smart. Exista astfel posibilitatea de a te conecta la internet direct de pe ecranul televizorului. Conexiunea se poate stabili wireless sau prin cablu. Este util sa poti cauta informatii sau reda filme si videoclipuri online, asa functiile smart sunt o dotare binevenita.

Televizorul poate fi folosit si pe post de monitor, putandu-se conecta atat la un PC sau un laptop, cat si la o serie larga de alte dispozitive. Poti folosi astfel ecranul mare pentru a reda continut de tot felul. De la jocuri si pana la fotografii, filme de pe stick sau DVD, ori continut de pe telefonul mobil, toate se vor vedea perfect pe ecranul televizorului.

Wellington 40FHD279S este dotat cu 2 port-uri HDMI, 1 port USB, 1 port Scart, 1 port PC si 1 port video composite. Telecomanda este usor de folosit, iar despre experienta generala de utilizare putem vorbi doar de bine. Televizorul este unul foarte accesibil, dar reuseste sa ofere dotari mai mult decat decente pentru pretul sau.

Wellington este un brand cu originea in Noua Zeelanda. Acesta cunscut in tara de origine, Australia si SUA drept un reper pentru produsele cu raport calitate-pret foarte bun. De cativa ani, televizoarele Wellington se gasesc si in Europa. Ne asteptam sa auzim mult mai des de ei. Calitatea produselor si preturile foarte bune ii recomanda cu siguranta.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Wellington 40FHD279S este un televizor perfect pentru cineva care cauta un model ieftin, dar bun la toate. Televizorul are diagonala de 101 cm, imagini Full HD, culori placute si functii smart. Merita astfel sa arunci o privire asupra lui.

8 Total Score
Wellington 40FHD279S: televizorul Full HD foarte accesibil

Wellington 40FHD279S - diagonala de 101 cm, imagini Full HD, culori placute si functii smart la un pret foarte bun

PROS
  • Functioneaza impecabil cu card ci+
  • Imaginea pe canalele HD este foarte clara
  • Se conecteaza imediat la net
CONS
  • Sunet slab
Add your review

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply