Wellington 32HDW269

Wellington este una dintre acele firme care nu vin niciodata cu produse prea complexe, dar care acopera cu succes piata de modele ieftine si decente. Vortez, Star Light si Horizon (desi acesta au mai scos si modele mai avansate) fac si ele parte din aceeasi categorie. Produsele sunt aduse din China sau Turcia, dar asta nu inseamna ca sunt rele. Sunt doar simple, dar daca nu vrei sa dai prea multi bani pe un televizor, ele sunt primele spre care ar trebui sa te indrepti. Wellington 32HDW269 (vezi oferta de AZI) este un televizor pentru dormitor, unul care nu vine cu ceva special, dar atat cat face, face bine. Este o posibila solutie si trebuie sa vedem si de ce.

Wellington 32HDW269

Despre Wellington 32HDW269

Daca te uiti nu foarte atent la acest televizor, Wellington 32HDW269 poate sa te pacaleasca si sa te faca sa crezi ca este un monitor. Are cam aceeasi construcite, cu un stativ cu picior destul de mare si neelegant. De asemenea, televizorul este alb si are o rama mai groasa, dar nu chiar atat de urata.

Wellington 32HDW269
Televizor LED Wellington, 81 cm, 32HDW269, HD

Acestea sunt mici probleme, intrucat design-ul conteaza si el, dar pana la urma, nu afecteaza prin nimic modul in care televizorul functioneaza. Cand iti cumperi un model ieftin trebuie sa te astepti si la asa ceva.

Wellington 32HDW269 review

Bineinteles, conteaza si ca Wellington 32HDW269 are 80 cm, deci dincolo de parerea initiala pe care ti-o poate creea, el nu arata ca un monitor, fiind cu mult mai mare. E un televizor potrivit pentru dormitor sau pentru un birou, avand atat pretul potrivit pentru acest lucru, cat si dimensiunea ideala. Nu ocupa mult loc si nici nu este unul dintre acele mini-televizoare bune doar in anumite situatii. Deci, in cele din urma, e destul de avantajos.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Functionare de baza, dar la pretul sau nu ii poti reprosa prea multe

Wellington 32HDW269 este un televizor cu rezolutie HD. Acestea nu mai sunt ele chiar atat de la moda, fiind intrecute si de modelele Full HD si mai cu seama de cele 4K UHD, dar in cele din urma, atunci cand nu ai prea mari pretentii de la televizor, o astfel de rezolutie este mai mult decat acceptabila.

Iar acest televizor trebuie sa fie judecat in special prin prisma pretului lui mai scazut. Nu il putem compara cu un model premium in conditiile in care costa mai putin decat un telefon mediu. Asa ca imaginea este totusi buna, de calitate rezonabila, cu niste culori destul de vii si un contrast acceptabil in 85 % din cazuri, mai ales atunci cand intelegi ca nu iti cumperi un televizor premium. Wellington 32HDW269 nu va oferi performante de cinema, dar pentru canalele tv HD si pentru filme, este suficient.

De regula, sunetul pare sa fie o alta mica dezamagire in cazul televizoarelor mai ieftine. Wellington 32HDW269 reuseste sa evite cat de cat aceasta problema. Pentru un dormitor as spune ca se aude suficient de clar si de tare incat sa nu dezamageasca. Daca luam in calcul combinatie imagine – sunet, televizorul se descurca relativ ok. Nu stiu cati vor fi impresionati de el, dar in tot cazul nu foarte multi vor fi dezamagiti, calitatile fiind unele care trebuie sa fie luate in considerare.

In final, cate ceva despre conectivitate. Daca vrei cablu HD, Wellington 32HDW269 are suport CI+, deci conexiunea va fi usor de facut. Are si cate o intrare USB si HDMI, deci se bucura de dotarile minime pe care ar trebui sa le aiba orice televizor nou. Din pacate, avand un singur port HDMI, nu se poate sa conectezi si un DVD player si un sistem de sunet in acelasi timp, dar cred ca un sistem nici nu ar fi o idee atat de buna, intrucat unul decent costa mai mult ca televizorul.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Ca orice alt televizor din clasa lui, Wellington 32HDW269 trebuie as fie si el cumparat pentru o utilizare adecvata. Mereu vad persoane care dau cateva sute de lei pe un tv si se asteapta ca el sa le schimbe viata. Odata ce accepti ca nu se va intampla, vei putea sa si apreciezi un astfel de model. Are o imagine decenta, HD (adica la mare distanta de orice televizor clasic), performante ok si sunet decent. Este potrivit pentru o camera mica, pentru cei cu buget mai redus sau fara pretentii, dar si pentru a fi folosit ca un al doilea televizor in casa.

7.5 Total Score
Wellington 32HDW269, o solutie pentru cei care cauta un televizor ieftin

Wellington 32HDW269 aduce un pic a monitor, desi nu e un tv cu functie dubla

PROS
  • Pretul scazut
  • Imaginea HD
CONS
  • Design-ul seamana prea mult cu cel al unui monitor PC
Add your review

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply