Utok U24HD3

Probabil ca multa lume a auzit deja de UTOK, firma cu multe produse electronice iefine. Insa popularitatea lor la noi a venit mai mult in urma lansarii unor modele extrem de variate de telefoane mobile, segment unde au concurat cu Allview sau Eboda. Insa brandul are si televizoare pe piata, la fel de ieftine si la fel de ok in ceea ce priveste calitatea. Nu vorbim despre niste televizoare senzationale, dar pentru cei care nu au un buget foarte mare la dispozitie, ele sunt mai mult decat acceptabile. Modelul Utok U24HD3 (vezi reducerile de AZI) este chiar un caz special, in conditiile in care are o diagonala numai buna pentru bucatarie, deci cadrul perfect in care poti prefera un televizor ieftin.

Utok U24HD3

Despre Utok U24HD3

Utok U24HD3 este un televizor micut, iar cele care fac parte din aceasta categorie nu sunt niciodata atat de avansate din punct de vedere tehnologic. Dar mai este pana cand vom discuta si despre aceste calitati. Pana atunci trebuie spus ca modelul nu arata rau, chiar daca este potrivit doar pentru camere cu suprafata redusa.

Utok U24HD3
Televizor LED UTOK, 61 cm, U24HD3, HD

Merge si in dormitor, dar trebuie sa stai intr-o garsoniera mica pentru a-i putea aprecia diagonala de 61 cm. Si mai bun este intr-o bucatarie, in birou sau intr-o camera de hotel, daca il cumperi pentru afacerea ta. Nu are o rama foarte groasa, dar carcasa il cam da de gol. Nu este cel mai elegant televizor, dar din nou, in general acestea nu sunt. Pentru ce il vei folosi insa, e ok. De asemenea, are un stativ cu doua picioare care ii ofera siguranta. Cum probabil ca nu va fi un model pe care sa il pui in perete, cred ca o astfel de calitate devine una destul de importanta.

Utok U24HD3 review

Utok U24HD3 are dotari de baza… dar acestea nu i se pot imputa

Nu doar ca Utok U24HD3 are o diagonala mica, dar si pretul lui este unul foarte scazut. In mod cert costa mai putin decat un telefon mobil de calitate medie, deci chiar nu ii poti cere atat de multe incat sa fii dezamagit de calitatea lui. In principiu, este un televizor HD simplu, cu rezolutie 720 p.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Are intrare CI+, deci se conecteaza destul de usor la cablu HD. Oricum aceasta va fi principala sa functie, pentru ca nu este smar, deci nu se poate discuta despre conexiunea la internet. In ceea ce priveste utilizarea lui ca monitor, aceasta este posibila, pentru ca are intrare HDMI, dar in acelasi timp, imaginea nu este cea mai grozava si poti vedea mai bine pe un monitor specializat si doar un pic mai scump.

Bineinteles, nu spun ca in general Utok U24HD3 are o imagine slaba. Acest lucru se intampla doar cand il conectezi la PC, ceea ce e destul de ciudat. In rest, cand functioneaza ca televzor, totul este acceptabil. Culorile sunt decent si contrastul de nu te incurca prin nimic. Este adevarat ca unghiul de vizionare nu e atat de extins, dar acest lucur se intampla in primul rand pentru ca ecranul este mic.

In ceea ce priveste sunetul, lucrurile parca nu mai stau atat de bine. Utok U24HD3 are doua difuzoare de 3 W care nu fac treaba nici de atat. Intr-un fel, e ok pentru spatiile mici in care il vei folosi, dar in acelasi timp se putea si mult mai bine.

In final, revenim un pic la conectivitate. Utok U24HD3 are doua intari principala, una HDMI si una USB. Poti vedea si filme de epe stick si daca iti doresti chiar atat de mult, chiar si un DVD sau un blu-ray player ar putea sa reprezinta o solutie acceptabila. Doar ca nu vei putea conecta si boxe sau soundbar in acelasi timp (fiind o singura intrare HDMI).

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Utok U24HD3 este un televizor pe care nu prea ai cum sa regreti ca il cumperi pentru ca e foarte ieftin si de calitate decenta. Nu este unul care te-ar putea surprinde cu ceva, dar ca modelul secundar (sau chiar al treilea in casa), de birou sau pentru afacerea pe care o ei, isi va face bine treaba. Imaginea e ok si chiar daca sunetul lasa de dorit, in conditiile amintite mai sus nu acest lucru ar conta chiar atat de mult. Asa ca il poti cumpara, daca ai nevoie de un model micut si nu vrei sa dai prea multi bani pe el.

8 Total Score
Utok U24HD3, televizor foarte ieftin, cu diagonala de 61 cm

La o diagonala de 61 cm nu poti cere foarte multa versatilitate

PROS
  • Foarte ieftin
  • Imagine decenta
  • Poti vedea filme din surse externe
CONS
  • Sunetul chiar lasa de dorit
Add your review

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply